TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
T478.1 /štefíno - alfa/ 1:25
Re: T478.1 /štefíno - alfa/ 1:25
Trakčák vo farbe je pekný a budú aj ďalšie veci? Ďalší vývoj ako pokračuje?
Ale no tak pane. Čo nám to tu robíte za chúťky 
Ahoj Štefino, ak plánujš vydanie tohoto modelu, ja osobne som za, aspoň sa ti niečo vráti za vynaloženú námahu za takto do detailov prepracovaného projektu a my modelári aspoň dostaneme kvalitné výtlačky. Predloha je ako u nás tak aj Čechách veľmi známa tak že predajný potenciál je dosť vysoký. Okrem toho budeš musieť rátať s dosť vysokými počiatočnými nákladmi na tlač a distribúciu s neistým výsledným návratom vložených investícií.
Paluso:
Eduardo: Tak náklady bych já neřešil. Pokud by vydání klaplo, tak všechny tyto věci jako náklady na výrobu a distribuci by řešil vydavatel. Sám bych do toho nešel
Eduardo: Tak náklady bych já neřešil. Pokud by vydání klaplo, tak všechny tyto věci jako náklady na výrobu a distribuci by řešil vydavatel. Sám bych do toho nešel
Držím palce Štefíno. Tohle bude naprosto excelentní model a každý, kdo po něm šáhne, tak oblízne všech deset. Vzhledem k tomu, že ty lokomotivy jsou hojně zastoupeny i dnes na tratích, myslím, že bude hodně lidí, kteří si to budou chtít postavit. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Zase mě tu nepřechvalte
Sice je fakt že se do toho chci obout a konečně to dodělat, taktéž mé myšlenky na setrvání v této kategorii jsou hojné, ale uvidíme jak vůbec dopadne Berta 
Tak jsem začal tvořit finální verzi dílů přeskládaných na formát A3. Začal jsem nádrží. Tvoření patiny na čelech nádrže bylo celkem obtížné, jelikož jsem vůbec nevěděl jak že to může vypadat. Nakonec jsem splodil něco takového viz. fotka. Taktéž můžete vidět dvířka na nádrži, které jsem opatřil prvními popiskami.