paly mal by si sa sem presťahovať, my už máme jar
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pzkpfw V Panther /Halinski/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: Pzkpfw V Panther /Halinski/ 1:25
Ďakujem
A čo sa týka tej hrany je retušovaná na šedo už to neviem zaretušovať inak, ale to by si musel vidieť, nechcem to pokaziť..
Hotovo: Pzkpfw V Panther, Messerschmitt Bf 109 F-2
Tiez si myslim, ze si s tymi fotkami mohol pockat do zajtra.
V Marci je lepsie pocasie ako vo Februari
vymakanéé to je
V Marci je lepsie pocasie ako vo Februari
vymakanéé to je
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Paradne to mas, dufam ze aj ja niekedy dosiahnem taky level. 
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
podareny model gratulujem...

Alebo možes zobrať aj auto v krajnom pripade...tak si so sebou zober nejaký stolček alebo niečo podobné aby bol model vyvýšený nad úroveň terénu
![]()
![]()
Lebo fotky vonku sú pekne ale je vidno že je to model položený na zemi a nevyzerá to velmi autenticky. Keby si to šikovne nafotil z vyvýšeného miesta s tým lesíkom v pozadí tak by bol problém na prvý pohlad určiť či je to model alebo skutočný stroj. Skús to zajtra ak bude ešte takto pekne a myslím že foto mesiaca ťa neminie
Fantázii sa medze nekladú 
perfektné tipy na fotenie
Off topic:
všetko je to relatívne, tiež by som ho asi dorazil, ale ... čo je kopček hliny na streche auta oproti tomu, ak by sa syn "vydaril", flákal sa s partiou kade tade, fetoval a kradol prachy na drogy?2 Martin1807 - tebe bych fakt chtěl mít doma v užívání společného auta![]()
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Off topic: všetko je to relatívne, tiež by som ho asi dorazil, ale ... čo je kopček hliny na streche auta oproti tomu, ak by sa syn "vydaril", flákal sa s partiou kade tade, fetoval a kradol prachy na drogy?
Off topic: Veru pravdu máš Toudi, navyše vidno, že tá strecha už má najlepšie roky dávno za sebou
Live hard, ride easy.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Tank ako aj fotky su paradne, gratulujem k dokonceniu Edo
P.S.: Serpens by mohol presunut tie rady okolo fotenia do temy v Tipoch a trikoch: Fotenie modelov
P.S.: Serpens by mohol presunut tie rady okolo fotenia do temy v Tipoch a trikoch: Fotenie modelov