TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena Primatora mesta Nitry , XX rocnik , 18.10.2014

Bogatyr | 54
Name: Henkie

Re: Cena Primatora mesta Nitry , XX rocnik , 18.10.2014

Postby Bogatyr » 20 Oct 2014 19:06

Bambulo už si toľko nesyp popol na hlavu... bolo super akcia ako remeň. Modely nádherné a kvalita stúpa. Ja som predával na akcii prvý krát a musím sa posťažovať, že výstavu som si neužil podľa chuti lebo som bol furt pri stole s modelmi. Našťastie som videl zopár modelov počas výstavy a zopár keď sme skončili predaj ale to tam už toho moc nebolo. Ak mám byť na budúci rok zatvorený niekde v kutici tak sa na to prdím! Nebudem predávať a nebudeme ani sponzorovať! Ja si myslím, že trh bezprostredne patrí k výstave a vytvára jej kolorit. Ľudia sa zastavia pokecajú, popozerajú, možno aj niečo kúpia proste sme súčasťou toho celku. Nechápem prečo to niekomu vadí? Že bolo málo prietoru? to bolo aj pred 5- timi rokmi ked som tam bol prvý krát...
Bogatyr

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 20 Oct 2014 19:24

po veeelmi dlhom case som bol na modelarskej vystave (naposledy na plastic session volakedy v 2004tom tusim) a velmi sa mi pacilo, tolko modelov, maly sa nevedel zastavit a pobehoval ako splasena kura a ja za nim, aj ked som sa stavil iba na kratku chvilku. na buduci rok sa polepsim.

Jolaus | 47
Name: Martin

Postby Jolaus » 20 Oct 2014 20:08

Ak mám byť na budúci rok zatvorený niekde v kutici tak sa na to prdím!
Toto si hádam dajú o rok do poriadku organizátori, ale môj skromný názor (modelára) je, že zmyslom toho celého by mala byť čo najväčšia účasť modelárov s veľkým počtom modelov. No a kto prinesie na výstavu model keď ho nebude mať kam vystaviť? A model si vždy môžem kúpiť cez net, alebo na akcii kde sú na to priestory. :big smile:
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

HlavaXXII | 50
Majster - Kráľ lietadiel
Name: Marek

Postby HlavaXXII » 20 Oct 2014 20:19

Mne osobne predajcovia nevadili, teda okrem tých, ktorí boli na chodbe a mali stánky oproti sebe. Tam sa nedalo vôbec prejsť. Toto jediné by som zrušil.
Inak akcia to bola pekná, ďakujem. Chýbali mi tam ale niektoré tváre :P
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi

Romanus | 48
Name: Roman

Postby Romanus » 20 Oct 2014 20:25

Aj Púchov sa chce poďakovať za super akciu,bolo fajn.
Kto máte tú spoločnú fotku? :)
-moja galéria- http://www.papirove-modely.cz/user/inde ... er=Romanus
-na stole T-148 AD 070

RKK | --

Postby RKK » 20 Oct 2014 20:35

Komplet vysledkovu listinu aj vsetkych ocenenych + fotogaleriu najdete na strankach Modelarskeho klubu Zobor:
http://www.mkzobor.sk/index.php/sk/

Celkom bolo 834 modelov (525 plastových a 309 papierových).

viktor | --

Postby viktor » 20 Oct 2014 20:53

Tak mi ešte napadlo, nie je v Nitre nejaká iná základná škola, s väčšou telocvičňou? Na mojej ZŠ sme mali telocvičňu o tretinu väčšiu, na gympli dvojnásobnú.

eduardo | --
Name: Eduard

Postby eduardo » 20 Oct 2014 21:09

Mňa zasa napadlo, čo tak skúsiť v PKO pod hradom. Veľká sála a pred ňou ideálny priestor pre predajcov a iné atrakcie pri parku, bufet, plus možnosť parkovania priamo pri areáli.

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 20 Oct 2014 21:33

Tolko napadov a navrhov.. Podla mna priestory by aj vyhovovali, rast nie je dolezite kvantitativne ale predovsetkym kvalitativne. Mozno za tento nazor budem za zleho, ale stojim si za tym.
Last edited by iconmaster on 20 Oct 2014 21:52, edited 1 time in total.

Laco | --
Name: Ladislav

Postby Laco » 20 Oct 2014 22:32

Srdečný pozdrav vám všetkým ! Veľmi pozorne som si prečítal všetky reakcie na nitrianské session a musím povedať, že s prevahou bodujú tie priaznivé. Samozrejme ani ja nemôžem inak. Ono tieto súťaže sú predovšetkým o stretnutiach. Až s pribúdajúcim vekom som pochopil význam i čaro týchto stretnutí ľudí na rovnakej vlnovej dĺžke, kde spoločenské postavenie, vek, či skúsenosti tratia zmysel a jediným zmyslom je ten náš malý - veľký modelársky svet. Veľmi ma potešilo osobné stretnutie s ľuďmi, ktorých som poznal iba cez forum. Sú to všetko veľmi príjemní ľudia, ktorí veľmi presne vedia o čom to je a tak je to dobré. Nikdy ma nenapadlo, že modelovanie z papiera sa na Slovensku tak pekne ujme, a čo je ešte potešujúcejšie, že úroveň kvality začína "nebezpečne" siahať na oveľa tradičnejšie destinácie. Organizovanie súťaží nie je jednoduchá záležitosť, preto si vždy vážim tých, čo sú ochotní ísť s kožou na trh, niečo o tom viem. Áno priestory tohto roku boli na hranici svojich nožností. Navrhované riešenia typu : "Urobiť z toho výberovú súťaž", či oddeliť plasty od papiera sa mi nezdajú najvhodnejším riešením. V prvom prípade vyženieme "omladinu" a v tom druhom si musíme priznať, že s "plasťákmi" máme toho spoločného viac ako sme schopní pripustiť, ale to nehovorím o vystrihovačkách. Asi najvhodnejším riešením bude nechať vyšumieť emócie a potom problém riešiť racionálne a s nadhľadom.

Na ďalšie stretnutia sa teší váš Laco-BaJ

Return to “Archiv 2014”