TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Pomoc

Postby toudi_sk » 12 Oct 2014 09:06

splesnivelo mi kozene puzdro na dalekohlad.neviete niekto poradit cim tu plesen trvale odstranit a neposkodit pritom kozu a cim to natret aby to znovu neplesnivelo.
dakujem
1) Odrbat plíseň z usně - kartáčkem, vlhkým hadříkem, houbou.
2) Nastříkat fungicidem - prodávají se ty spreje do bot proti plísním na nohou.
3) Impregnovat olejem na usně
4) Natřít voskem
5) Udržovat v suchu a po akcích nenechávat v báglu s hromadou vlhkého šatstva. :-)

S tím, že 2) je volitelné a 3) a 4) je možno sloučit, když použiješ dobrý krém. Podstatné je to sucho.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 14 Oct 2014 21:32

android šmrdlafón sa dá používať aj bez internetu, či mám ďakovať bohu, že mi vývojári milostivo dovolili bez internetu aspoň telefonovať?

:beat plaster:
práve som zistil, že kalendár mi bez založenia nejakého účtu nebude fungovať :jawbone: šak to fungovalo už kua pomaly pred 10 rokmi...
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 14 Oct 2014 21:35

Asi bude fungovat, mozno potrebujes aspon na zaciatku sa pripojit, ale potom asi nie. Ja uz nejaky polrok vytrvalo odolavam akymkolvek aktualizaciam androidu a zatial to fici - vsak naco ho potom pokazit updateom, ne? :P

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 14 Oct 2014 21:53

lenže ja nemám na easy karte internet, za rok zaplatím asi 28€, to by som s normálnym paušálom na internet platil mesačne

a čo je update, nejaká nadávka? aj teraz mi napísali na google emajli:
- This version of Chrome is no longer supported. Please upgrade to asupported browser. Dismiss

:haha: :haha: :haha:

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 14 Oct 2014 21:57

lamy... :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 14 Oct 2014 22:03

lenže ja nemám na easy karte internet, za rok zaplatím asi 28€, to by som s normálnym paušálom na internet platil mesačne
Podla mna uz kazdy dnesny smartfon ma aj WiFi, takze ani nepotrebujes mat mobilny internet.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 14 Oct 2014 22:05

tak to nešlo, v robote to skúšali, to by som mohol potom fičať na nete aj bez simkarty v telefóne, nie?

a vzhľadom na to, že máme v robote výpovede + bývalej mám minimálne 2 roky platiť na dcéru výživné o 150€ mesačne viac, je trochu
sprosté si dávať paušál kvôli internetu

:haha:

hopi | 38

Postby hopi » 14 Oct 2014 23:16

Samozřejmě že s wifi můžeš fičet na internetu i bez simkarty. Já mám na dnešní dobu už historický telefon s androidem a bez internetu funguje bez problému. Má to i výhodu, protože se mi v aplikacích nezobrazují reklamy, které vyžadují internet aby se stáhly.
Aby jsi kvůli kalendáři potřeboval internet, to je podezřelé.
Patience is a virtue.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 15 Oct 2014 09:02

Treba sa v tom naucit orientovat, je to raz operacny system. Ked sa v tom zabehnes tak uz ti bude jedno, aky telefon s droidom budes mat v ruke, bude to v podstate rovnake. Co sa tyka netu, hej mozes ficat bez sim len na wifi. Co sa tyka updatov, tak odporucam instalovat 90% su fix a kompatibilitu nie na upravu vzhladu. A taky update FW ti mozes zlepsit vydrz na baterri aj o niekolko desiatok percent.

Inak smartphone bez netu, je ako jazdit na aute len na jednotke. Tkaze aspon tu wifi rozbehaj. Mala by ti ist aj ta v robote.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 15 Oct 2014 09:15

pisem si na zajtra do zoznamu...
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Return to “Rest room // Rest Room”