TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Re: Auta

Postby petopato » 26 Feb 2014 22:22

Aspoň tie poľské hmlovky si mohol vybrať jožkinovi :wink: :haha:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 26 Feb 2014 22:59

to auto bolo komplet vhodné do šrotu, pevne verím, že z neho nemohli použiť nič, ani kolové šróby :P hmlovky boli komplet hrdzavé a odrazové plochy priam skorodované, tej hrdze a blata čo zostalo v garáži na zemi vydá hádam za pol fúrika :D
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 27 Feb 2014 00:48

Hm, tak za 19 Euro, iba ak by bol kompletny... co nie je...

A Petopato, nad hmlovkami (na skodovku) som sice chvilu uvazoval, ale chcelo by to skor okruhle...
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 04 Apr 2014 21:00

v stredu sme boli v pôrodnici pozrieť čerstvo vyliahnutého Leona a kedže nedostal žltačku, dnes ho pustili domov

nad takouto ŠPZ špekulovala drahá, ale za tie prachy radšej prívesný vozík, alebo THULEň na strechu

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!

Postby petopato » 04 Apr 2014 21:58

Krása, tíško závidím :wink: :victory:
Nevidím tam led pásy, denné svietenie je riešené klasickou žiarovkou?

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 04 Apr 2014 22:14

asi áno, ešte som to bližšie neskúmal, z predajne na pumpu a do garáže (mal som čo robiť, aby som to tam napratal),
lebo ešte nieje havarijná poistka, LED svetlá sú myslím vo výbave FR

hopi | 38

Postby hopi » 04 Apr 2014 23:59

Pěkné auto, jakou to má výbavu? Mě u nových aut hrozně štve taková drobnost jako malý výběr barev karoserie.
Patience is a virtue.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 05 Apr 2014 06:52

výbava... u mňa, užívateľa Š105 S a Favorita je výbava skoro všetko, no turbo, klíma, elektrické ovládanie a vykurovanie predných späťákov/zadného
okna a rádio je dnes štandard (USB konektor a slot na SD kartu kvôli mp3, CD mechanika by bola za príplatok + by bol farebný LCD displej na rádio... ehm)

je to v podstate výbava Reference + balík Fun (ale pred 2mes. to bol trochu iný cenník, taký zložený na kolene), motor je 1.2 TSI 105 K/77 KW ECOMOTIVE

príplatok bolo ťažné, balík Fun, kde sú cúvacie senzory, tempomat, alarm a hmlovky, drahá si vybrala farbu, takú metalízu vždy chcela

s farbou máš úplnú pravdu, na výber bola červená, alebo červená, prípadne ešte ten istý odtieň červenej, ktorá je ako jediná bez príplatku, biela má
viac ako polovičný príplatok (280€) než metalíza (530€) a ešte sa dala vybrať špeciálna farba (800€), to by možno bola aj obyčajná slivkovomodrá

ale to je debata ako o mobiloch, každému sa páči iná farba a červená Leonu svedčí, napr. môj majster inú ako červenú neuznáva a ja by som zase
nechcel bielu, to je furt špinavé

no je to krava, ja zvyknutý, že v garáži okolo zaparkovaného Favorita sa dalo prejsť vpredu/vzadu a to tam je 33cm hlboký regál, tak Leon tam
vošiel len tak-tak, vpredu od dverí fuga 8cm a vzadu od regálu 14cm, senzory pípajú nepretržte tuším od 20cm, ale nezobrazuje sa to na displeji,
to by bolo asi na tom "lepšom" rádiu/displeji

a na kľúči je aj jedna úplne "zbytočná" funkcia- odomknutie kufra, lebo ak si tam položím kľúče a zavriem kufor, tak sa zamkne a môžem cválať pre
rezervné kľúče domov, už sa k nim nedostanem, to je niečo ako keď má niekto oddelene kľúč na nádrž, tiež si pýta, aby na pumpe zabudol veko
nádrže na kapote/streche a pri odchode z pumpy veko stratil

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!

Postby petopato » 05 Apr 2014 07:24

a na kľúči je aj jedna úplne "zbytočná" funkcia- odomknutie kufra, lebo ak si tam položím kľúče a zavriem kufor, tak sa zamkne a môžem cválať pre
rezervné kľúče domov, už sa k nim nedostanem
Mal by si to odskúšať s rezervným kľúčom v ruke, lebo podľa mňa sa nedajú kľúče zabuchnúť v kufri. Aj moje auto funguje tak, že ak ho odomknem diaľkovým, tak sa po čase zamkne (po pol minúte), ale len v prípade, že som neotvoril dvere, tzn. ak otvorím dvere, tak už ostane odomknuté. Platí to aj pre kufor. Je to preto, aby sa nestalo, že náhodou potlačíš vo vrecku diaľkové a nechceš ísť do auta, tak aby neostalo odomknuté.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 05 Apr 2014 14:46

týmto gombíkom sa odomyká výlučne kufor, otvoríš, zavrieš dvere kufra a zamkne sa to naspäť, zvlášť ma na to upozorňoval predajca

je to ten stredný gombík s otvoreným kufrom (horný odomyká a spodný zamyká celé auto)

Image

ak sa auto odomkne (celé) a do času neotvoríš dvere, tak sa zase zamkne, ale toto je iná funkcia, možno kvôli zlodejíčkom
na parkovisku v nákupnom centre, kým nakladáš veci do kufra, tak ti zatiaľ niečo ukradnú z interiéru

Return to “Rest room // Rest Room”