TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Auta
Re: Auta
Kolega ma corolu 1.6 benzin a ma na nej nieco malo do 200 000 a zatial mu to jazdi v pohode. Jedine co riesil je, ze mu odisli/a lambda sonda, vymenil a jazdi dalej. A pri jeho jazdeckom style sa divim, ze to auto este drzi po kope. Ale ci je to VVTi netusim, mozno aj hej.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Toyota montuje VVTi už hádam aj 15 rokov, takže predpokladám, že to bude tiež VVTi. Lambda sonda je súčiastka, ktorá bežne odchádza aj po 100 000 km nezávisle na značke. Nie je to ich výrobok, ale dodáva im to napr. BOSCH, tak ako vačšinu elektroniky, takže to neovplyvnia...
Ja by som sa toho motora vôbec nebál ani Toyoty ako takej vôbec...
Ja by som sa toho motora vôbec nebál ani Toyoty ako takej vôbec...
Ja mám na svojej francúzskej "hračke" 165 000 a ten motor nezožerie od výmeny do výmeny ani gram oleja. Za dva roky najazdím cca 10 - 12 000 km a hladina sa na ryske ani nepohne. 1,4, alebo 1,6, nerieš, pokiaľ nenabeháš na tom aute viac ako 10 000km, kľudne do toho choď. Za 10 rokov to auto bude mať 260 000km a ešte stále ti bude slúžiť. Ak by si chcel najazdiť viac, tak jednoznačne diesel.
71 ročný Momir Bojic z Bosny je veľkým nadšencom VW Käfer. Ten svoj si pokryl drevom. Použil na to 50 000 samostatných plátkov dubového dreva, no nieje to krása ?
Má k tomu dokonca aj doladenú šiltovku
. Údržba - kefovanie a snáď aj nejaká Diava, alebo obdobný prostriedok na čistenie nábytku a parkiet

Live hard, ride easy.
Viktor, na každom aute môže kedykolvek a čokolvek odísť, rieš radšej také veci, či Ti vojde do kufra kočík, či bude mať manželka ľahký prístup k dieťaťu na sedačke, či bude dosť odkladacích priestorov na nákupy a či má auto dobrú manévrovateľnosť, aby vedela žena zaparkovať. Ja som sa stretol s problémom úzkej strednej sedačky vzadu, keď dám detskú sedačku, tak je vzadu veľmi tesno, ty tam možno budeš neskôr dávať dve.