TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

tomas81 | 44
Name: Tomas

Re: Pomoc

Postby tomas81 » 06 Jan 2015 11:16

Pri včerajšom elektrickom karambole som prišiel o lampu. Neviete niekto kde zoženiem takýto adaptér, či čo toje? HUIBOLONG HTV60L2

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 07 Jan 2015 01:22

má niekto náhodou software "HP SOLUTION CENTER" , ktorí všade reklamujú že je na CD pri výrobku a keď otvoríš výrobok tak v návode je že už nie je súčasťou balenia a ani sa nedá stiahnuť z ich webu??
bez toho mám namiesto skeneru čo má skenovať asi do 10 formátov, foto filmy, OCR-ko a 4 tlačidlá na PDF, MAIL, PRINT a SCAN zariadenie ktoré skenuje len jpg, tiff a bmp a 4 tlačidlá majú rovnakú funkciu bez možnosti zmeny :scorn:
Armin is the best

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Jan 2015 09:45

Tomas, pozri aky to ma pisany output xx-V a yy-A(mA) potom v najblizom elektre si pytaj univerzalny adapter.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

tomas81 | 44

Postby tomas81 » 07 Jan 2015 11:41

ja som elektrikársky antitalent. max. tak vymením žiarovku. čo je output? suseda som pred chvíľou poslal do elektra aj so zbytkom adaptéra nech zoženie nejakú adekvátnu náhradu. Tak uvidím.

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 07 Jan 2015 11:52

môže byť že behúne na RW02 a RW29 (auto nie náves) sú rozdielne veľkosťou? alebo som ja jeleň už z toho :haha:

RW02 mám 100,5 x 7 mm
RW29 mám 116 x 11 mm

je to tak????
diky
Armin is the best

tomas81 | 44

Postby tomas81 » 07 Jan 2015 11:55

Sused došiel že nemajú, lebo ja mám na 11,5 V a oni na 12V tak asi len zohnať nejakého rádioamatéra s chuťou do pájkovania a skúsiť vymeniť zhorený sersam na tej zelenej doske. :beat plaster:

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 07 Jan 2015 13:42

môže byť že behúne na RW02 a RW29 (auto nie náves) sú rozdielne veľkosťou?
Môže to tak byť, na ťahač sú iné požiadavky ako na vyklapač, ktorý jazdí aj v teréne a rozmerov pneu je neúrekom aj medzi nákladnými. Na tých vyklapačoch (RW029) sa ešte mohli používať rozoberacie disky s dušou, kým na na novších ťahačoch boli už bezdušové, takže aj rozmery mohli byť iné...

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Jan 2015 13:45

Tomas a co prestne to napaja? Daku halogenovu ziarovku alebo dake LED svietitlo?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

atlon | 48
Pán laserov

Postby atlon » 07 Jan 2015 13:46

jou, diky, ale uz som t ozistil este cakam na niekoho kto ma RW 02, ale vyzera to ze to bude rovnake a nie rozdielne :wink: ale diky :victory:
Armin is the best

tomas81 | 44

Postby tomas81 » 07 Jan 2015 14:22

halogénovú lampu. som s nou spokojný, tak mi je ľúto ju odpísať.

Return to “Rest room // Rest Room”