TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
má niekto náhodou software "HP SOLUTION CENTER" , ktorí všade reklamujú že je na CD pri výrobku a keď otvoríš výrobok tak v návode je že už nie je súčasťou balenia a ani sa nedá stiahnuť z ich webu??
bez toho mám namiesto skeneru čo má skenovať asi do 10 formátov, foto filmy, OCR-ko a 4 tlačidlá na PDF, MAIL, PRINT a SCAN zariadenie ktoré skenuje len jpg, tiff a bmp a 4 tlačidlá majú rovnakú funkciu bez možnosti zmeny
bez toho mám namiesto skeneru čo má skenovať asi do 10 formátov, foto filmy, OCR-ko a 4 tlačidlá na PDF, MAIL, PRINT a SCAN zariadenie ktoré skenuje len jpg, tiff a bmp a 4 tlačidlá majú rovnakú funkciu bez možnosti zmeny
Armin is the best
Tomas, pozri aky to ma pisany output xx-V a yy-A(mA) potom v najblizom elektre si pytaj univerzalny adapter.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
môže byť že behúne na RW02 a RW29 (auto nie náves) sú rozdielne veľkosťou? alebo som ja jeleň už z toho
RW02 mám 100,5 x 7 mm
RW29 mám 116 x 11 mm
je to tak????
diky
RW02 mám 100,5 x 7 mm
RW29 mám 116 x 11 mm
je to tak????
diky
Armin is the best
Môže to tak byť, na ťahač sú iné požiadavky ako na vyklapač, ktorý jazdí aj v teréne a rozmerov pneu je neúrekom aj medzi nákladnými. Na tých vyklapačoch (RW029) sa ešte mohli používať rozoberacie disky s dušou, kým na na novších ťahačoch boli už bezdušové, takže aj rozmery mohli byť iné...môže byť že behúne na RW02 a RW29 (auto nie náves) sú rozdielne veľkosťou?
Tomas a co prestne to napaja? Daku halogenovu ziarovku alebo dake LED svietitlo?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
jou, diky, ale uz som t ozistil este cakam na niekoho kto ma RW 02, ale vyzera to ze to bude rovnake a nie rozdielne
ale diky 
Armin is the best