TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pour féliciter 2025
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Re: Pour féliciter 2023
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Všetkým prajem pekný a úspešný nasledujúci rok 2023.

- developer10 | 41
- Name: Peter
Chlapi a dievčence, všetkým krásny nový rok, alebo ako mám zvykom PF 2023 praje PF!
A teraz keď už nabehol, zneužijem trochu toto vlákno, kým ma niekto z adminov nevykopne do tém ako Vtipy alebo Snívajte s nami…
Nový rok si dávate predavzatia a ktorí si nedávajú, chápem a uznávam, že tiež som jeden z tých. Ale napriek tomu som si jedno dal - dokončím kostlivcov a rozpracované projekty z minulých rokov. I keď ja za svoju dlhú dvojročnú opäťkariéru ich ešte skostlivené nemám, ale nájdu sa. A tak ma napadlo - pridajte sa, pochváľte sa, čo už máte dlho v krabici rozpatlané, a možno sa tak vzájomne namotivujeme ich tento rok dokončiť. Čo vy na to?
Tak ja začnem:
- ležiak a strašiak z práce Scania s návesom, kde som sa zasekol na opláštení návesu
- multiprojekt T148, kde mi trebal už len nadstavby… veľa nadstavieb
- recolor a resize ukrajinsko-petrohradského SHERPa
- tretí ATE vrtuľák do série, ktorý treba spraviť úplne od základu
- pár minimodelov, ktoré som naryhoval ale vrátil do kopečky
- ten špatnokrásn K-max, ktorý je aktuálne na stole, ale bojujem s motiváciou…
Tak pochváľte sa, čo oprášite, na čo sa môžme tento rok 2023 tešiť?
Trimce še!
A teraz keď už nabehol, zneužijem trochu toto vlákno, kým ma niekto z adminov nevykopne do tém ako Vtipy alebo Snívajte s nami…
Nový rok si dávate predavzatia a ktorí si nedávajú, chápem a uznávam, že tiež som jeden z tých. Ale napriek tomu som si jedno dal - dokončím kostlivcov a rozpracované projekty z minulých rokov. I keď ja za svoju dlhú dvojročnú opäťkariéru ich ešte skostlivené nemám, ale nájdu sa. A tak ma napadlo - pridajte sa, pochváľte sa, čo už máte dlho v krabici rozpatlané, a možno sa tak vzájomne namotivujeme ich tento rok dokončiť. Čo vy na to?
Tak ja začnem:
- ležiak a strašiak z práce Scania s návesom, kde som sa zasekol na opláštení návesu
- multiprojekt T148, kde mi trebal už len nadstavby… veľa nadstavieb
- recolor a resize ukrajinsko-petrohradského SHERPa
- tretí ATE vrtuľák do série, ktorý treba spraviť úplne od základu
- pár minimodelov, ktoré som naryhoval ale vrátil do kopečky
- ten špatnokrásn K-max, ktorý je aktuálne na stole, ale bojujem s motiváciou…
Tak pochváľte sa, čo oprášite, na čo sa môžme tento rok 2023 tešiť?
Trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
+1Nový rok si dávate predavzatia a ktorí si nedávajú, chápem a uznávam, že tiež som jeden z tých.
Ja v živote netlačím na pílu v žiadnej oblasti, vrátane lepenia a tvorby modelov, preto až také ambiciózne plány nemám.
No bolo by na čase dokončiť projekt DAF LF - ak nerátam nadstavbu, tak väčšinu toho už mám skresleného a viac-menej aj zlepeného, keď príde sezóna farbenia, rád by som sa tomu povenoval.
Okrem toho mám len jeden rozpracovaný (nevlastný) papierák, s ktorým rátam, že raz dokončím, buldozér CAT od RW ale do toho sa mi zatiaľ nechce, no človek nevie, kedy "motyka vystrelí".
Ale samozrejme aj ja snívam o ďalších projektoch, niektoré mám aj rozkreslené a k iným zatiaľ zbieram podklady a inšpiráciu.
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No pekne, pri mojich piatich rozrobených modeloch sa chystám začať ďaľšie dva. Dokončiť chcem tiež dva. Tak uvidím ako sa mi to podarí. Držím prsty aj Vám pri dokončovaní.... 
Hey Hou, Let´s Go!
Všetko dobré všetkým!!
Ja budem rád, ak výraznejšie pohnem s Kafemlejnkom - makám (blbé slovo, urvem si sem tam nejaké minúty) na tom, ale svetlo na konci tunela je ešte veľmi, veľmi ďaleko - a potom bude k nemu aj vagónik
Chcem to sem-tam preložiť nejakým tým miniboxom, do niečoho väčšieho sa radšej paralelne nepustím, ale nesľubujem.
Držte sa a majte sa!!
Ja budem rád, ak výraznejšie pohnem s Kafemlejnkom - makám (blbé slovo, urvem si sem tam nejaké minúty) na tom, ale svetlo na konci tunela je ešte veľmi, veľmi ďaleko - a potom bude k nemu aj vagónik
Chcem to sem-tam preložiť nejakým tým miniboxom, do niečoho väčšieho sa radšej paralelne nepustím, ale nesľubujem.
Držte sa a majte sa!!
"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)
Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)