Pri ceste domov som kdesi asi nechtiac buchol krabicou a odniesli to dve osi zapadnuté do podvozku, takže 850 047-2 strávi dnešnú noc na úrazovke
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Motorový vozeň 850.006-8 /Jurro754/ 1:25
Re: Motorový vozeň 850.006-8 /Jurro754/ 1:25
Ďakujem všetkým za ohlasy
áno, tej povrchovej úpravy som si vedomý, nakoľko čas tlačil...krémový podklad bol ešte vcelku použiteľný, no pohroma prišla pri červenej farbe, ktorá mi ležala v pivnici dva roky a bohvie koľko ju mali ešte v depe....pri ďalšom kuse to hádam bude lepšie
Pri ceste domov som kdesi asi nechtiac buchol krabicou a odniesli to dve osi zapadnuté do podvozku, takže 850 047-2 strávi dnešnú noc na úrazovke
chudák malá

nuž, nebolo by od veci podložiť kasňu polystyrénom, aby to neležalo na kolečkách, predsa len je to váha
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
halo
no toto som videl a klobuk dole... na fotkach kadeako, ale na zivo nieco uplne ine
no toto som videl a klobuk dole... na fotkach kadeako, ale na zivo nieco uplne ine
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
Pri pohľade na toto som sa asi pevne rozhodol,že ostanem len pri mierke 1/45...
Ináč motor super. K tomu poškodeniu - nahraď špajle 2mm zváracím drôtom.
Toto bola riadna krááva, ale v dobrom
Veľmi sa mi to páčilo, na to, že si to staval celé sám, tak je to super.
Veľmi sa mi to páčilo, na to, že si to staval celé sám, tak je to super.
oné, som chcel aj skôr, ale zabudol som, ak plánuješ ešte striekať nejaké modely touto farbou, neuvažoval si nad sprejom?
sa dajú plniť tlakové nádobky, robia to pri autolakoch a možno by si ich ukecal, že nech ti natlakujú tvoju vlastnú farbu,
v každom prípade to stojí aspoň za opýtanie, za to nič nedáš
sa dajú plniť tlakové nádobky, robia to pri autolakoch a možno by si ich ukecal, že nech ti natlakujú tvoju vlastnú farbu,
Off topic: Béďu si nevšímaj, to sú zbytky školenia odinakiaľ
som ho videl, jak závistivo pokukoval po tom kuse nábytku 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- bedatruhlarI | 56
- hnidopich
- Name: beda
pravdu máš předsedooné, som chcel aj skôr, ale zabudol som, ak plánuješ ešte striekať nejaké modely touto farbou, neuvažoval si nad sprejom?
Off topic: Béďu si nevšímaj, to sú zbytky školenia odinakiaľsom ho videl, jak závistivo pokukoval po tom kuse nábytku
Priznám sa, že som nečakal taký ohlas a všetkým úprimne ďakujem za názory, ktoré potešili
Dal som do toho modelu ozaj všetko čo sa dalo v rámci možností stihnúť tak aby bol model schopný ísť na súťaž. Časom plánujem ešte spraviť patinu tak hádam to bude vyzerať o čosi lepšie. Plánujem ešte v budúcnosti výrobu minimálne jedného kusu- 851 029-9 (na foto) v nátere známom ako "Harlekýn" alebo "Bystrické Inter City", kde už si dám viac záležať na povrchovej úprave
Na stole mám okrem toho ešte Gorilu 350 020-4 a električku T3, takže uvidíme s čím prídem o rok.

Patina tomu veľmi pomôže. Na Harlekýna sa teším,len by si mu mohol dorobiť viac detailov ako pri tomto vozni v tej mierke si to priam pýta
. Harlekýna mám aj ja v pláne a zhodou okolností tiež "Bystrické intercity" v mierke 1:45 na model z ABC, ktorému už treba dokresliť len podvozky , preto si dovolím menšiu opravu... "Bystrické Intercity" sa volala len jedna súprava motor 851 004+reklamný vozeň.