TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

juraig | --
Name: jurai

Re: Cena primátora mesta Nitry XIX. ročník - 19.10.2013

Postby juraig » 20 Oct 2013 15:11

Vďaka za akciu, mimochodom Trnava - kúsok od Blavy a dokopy nik tam nebol,
Akcia fajn, modelov dostatok. Tešilo ma, že i keď nevystavujem svoje diela, v architektúre sa objavili 3 moje autorské modely. Z toho nakoniec dva ocenené:-) Zdá sa, že sú nie len zlepiteľné ale i lepiteľné.

Pre mňa top akcie bolo osobné stretnutie s pánom Hlaváčom a pánom Čiernikom. O veciach vhodných na lepenie pre dorast nehovorím. Bola by škoda, keby som si iba ja búchal hlavu o stenu, pretože kresličov jesto dosť. Ešte raz, ďakujem za stretnutia, organizátorom za zorganizovanie. I keď každú Nitru deň pred akciou prematurujem, či ísť, konečné rozhodnutie doteraz vždy stálo za to.
Pre radosť z voľného času, pre potešenie...
Informácie o mojich modeloch: http://www.juraig.ttlitklub.sk
Nájdete ich v časopisoch Fifík, Ohník
a v e-shope http://www.papermodel.eshop-zdarma.cz/i ... gory_id=35

Roman | 53
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 20 Oct 2013 15:16

druha cast,modelov bolo vela,bolo co fotit a skumat.

Toshim | 45
Name: Tomáš

Postby Toshim » 20 Oct 2013 21:33

Nazdar,...
... tak aj ja pridám zopár foto, aspoň pre predstavu, pre tých, ktorí sa tejto krásnej akcie nemohli zúčastniť, ako aj pre nás aby sme sa opäť a zas mohli pokochať, čo všetko sa dá z papiera vykúzliť. Sám som bol po prvý krát na akcii tohto typu a bol som milo prekvapený koľko nadšencov sa zišlo. Je super vidieť ako modely oslovujú ľudí... zakaždým keď sa aj pri mojich niekto pristavil zahrialo ma pri srdci :) ja som sa pozrel na každý model a skladám poklonu zručnosti mnohým modelárom. :)

...Takže akciu hodnotím pozitívne, z TT to bolo na skok, a určite sa pridám na každú ďalšiu o ktorej sa dozviem ... Deň som zavŕšil horúcim čajom a medikamentami, lebo teplote čo ma celý deň zmáhala som nakoniec neušiel. Ale zúčastniť sa stálo za to! :)

maťko85 | 41
Name: Martin Hašlar

Postby maťko85 » 20 Oct 2013 21:36

Takže taky přináším slíbené fotky:

laki | 47
Name: laki

Postby laki » 20 Oct 2013 22:24

dakujem vsetkym za fotky, vidim ze som o vela prisiel, ale nejaka galiba ma prikvacila do postele

PS: ten SCUD B/MAZ-543 od modeliku v cistostavbe ma rozsekal (nema niekto link na stavbu?)

Patero | 48
Name: Jozef Kráľ

Postby Patero » 20 Oct 2013 23:17

... až sa mi slzy tisnú do očí ...
[col]%|[/col]

jozefbicar | 40
Name: JoJo

Postby jozefbicar » 21 Oct 2013 06:26

Chalani, moc dakujem ze som mohol bit v Nitre a vidiet Vase modely nazivo....
Mrzi ma ze som nenasiel odvahu sa svami aj porozpravat zoznamit.....boli tam krasne kusky, nie jeden ale vsetky, lokomotivy, delo, tatrovky, dakarky, formule, stavby, no vsetko mozne.....
Je skoda ze ta schiza ma az tak velmi ovlada....snad na buduci rok to prekonam a aspon sa ozvem na par slov....toto hobby je nadherna vec....Vdaka...

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 21 Oct 2013 07:24

Ja posielam jedno veľké ďakujem pre organizátorov tejto skvelej akcie :victory:
Výborná atmosféra, kopec modelov, na Nitru sa vždy teším, a tentokrát bola obohatená o návštevu skvelých ľudí z ďaleka, rád som potriasol ruku Baluovi, Majorovi, ale aj Bedatruhlarovi, mumodeanelovi a ďalším.
Z fóra nás tam bolo viac ako 50 , teda keď to tak počítam na tej spoločnej fotke.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 21 Oct 2013 11:54

opäť raz skvelá akcia..
Nitra je fajná súťaž, ďakujem organizátorom za super strávený deň. Škoda, že som sa nestihol so všetkými rozlúčiť. Dosť rýchlo to ubehlo :haha:
Dačo nakúpené, už len nájsť si čas na lepenie :)
O rok sa veru teším a musím už aj niečo poriadne zlepiť, nielen model na jednu stranu A4.
Chalani ako organizátor modelárskej akcie, viem s čím ste sa popasovali, takže vám gratulujem za super zvládnutú modelársku akciu :victory: .
Jedna vec ma mrzí, že som nemohol pomôcť pri upratovaní haly, tak ako vždy. Ale mali sme s Foxy pred sebou cestu do Blavy, z ktorej sme sa večer ešte do BB vracali s budúcimi nádejnými švagrovcami.

Foťák som so sebou nemal, takže foto odo mňa nebudú... ale aspon si popozerám tie vaše. Lebo všetky modely som veru nestihol pozrieť.
Papierový člen plastikového klubu

Return to “Archiv 2013”