TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
Moderator: Oliver
Re: 9P133 ŁUNA-M /MODEL-KOM/ 1:25
No super to vyzerá a chcel si to dupať,či?
Pekne pokračuješ, keď už používaš toho miga ešte by možno motor chcel trochen Oil and Grease Stain Mixture.. 
halo
jene dones mi a nieco vymyslim
ale k veci.. namontoval som asi naraznik a predny dekel asi tiez

jene dones mi a nieco vymyslim
ale k veci.. namontoval som asi naraznik a predny dekel asi tiez
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
halo
no chcel som namontovat blatniky a na tom dalej stavat, ale netusim ako a kam ich namontovat - vzdialenost od coho kolko a tak. ti co to pochopili, tak to chapu a ti co nie tak su na tom horsie ako ja
takze vzdialenosti budem vediet urcit asi len na zaklade kabiny a na tom frcat smerom dozadu... takze:

no chcel som namontovat blatniky a na tom dalej stavat, ale netusim ako a kam ich namontovat - vzdialenost od coho kolko a tak. ti co to pochopili, tak to chapu a ti co nie tak su na tom horsie ako ja
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat
halo
inside of kabina :

no.. na fotkach to vyzera na h****, ale v skutocnosti este horsie
idem to skusit oplastovat, tak dufam ze to nerozdupem 
inside of kabina :
no.. na fotkach to vyzera na h****, ale v skutocnosti este horsie
halo
takze na margo vcerajsich narazok na kabiny, no nech sa paci:

okna su na mieste, na kabine chybaju uz len dvere (zatial netusim ako ich tam namontujem, lebo dvere niesu ani v planoch namalovane - ze panty a tak...), a este vzadu tie mriezky na zadne okna, a vpredu dekel proti rakete a kabina je na komplet
teraz pokracujem na zadeklovani motoroveho priestoru.. ako vidiet, ide mi to vynikajuco
takze na margo vcerajsich narazok na kabiny, no nech sa paci:
okna su na mieste, na kabine chybaju uz len dvere (zatial netusim ako ich tam namontujem, lebo dvere niesu ani v planoch namalovane - ze panty a tak...), a este vzadu tie mriezky na zadne okna, a vpredu dekel proti rakete a kabina je na komplet
teraz pokracujem na zadeklovani motoroveho priestoru.. ako vidiet, ide mi to vynikajuco
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Tak veru už sme nakazení slintafkou fšetci od teba 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
pekne tomu dávaš na frak, len tak ďalej

to sa volá Kabína MkII... outside of kabina ...
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]