TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Počítačové hry

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Počítačové hry

Postby toudi_sk » 07 Oct 2016 14:04

Na překladu F4 se tvrdě pracuje, viz https://prekladyher.eu/preklady/fallout-4.79/

Textů je tam požehnaně, ale autoři překladu tomu přistoupili značně odpovědně, mají své interní a neustále aktualizované slovníčky pojmů , aby byl překlad konzistentní.
dúfam, že vylepšia a zjednotia názvy, aby boli v inventári časopisy pri časopisoch a podobné veci pokope, lebo hľadať niečo v inventári je naozaj na zabitie, zato bude bethesda v pekle so slabým/vypadávajúcim wi-fi signálom
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 07 Oct 2016 19:10

Hraje nekdo Eve Online?

Pro me po konzolove GTA5 jedina dalsi hra u ktere si vyrelaxuju, zaziju nerva, ocekavani, nadseni a kooperaci s lidma.
Kdo ma rad vesmir a neuveritelne propracovanou herni mechaniku s tisicema moznosti co vsechno muzete delat... -> pripojte se :)
ahoj
velmi pekna grafika,ake su naroky na stroj? je nutne vedet anglicky?

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 07 Oct 2016 19:12

halo :victory:

mafia III ???
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

krizniq | --

Postby krizniq » 08 Oct 2016 11:19

Hraje nekdo Eve Online?

Pro me po konzolove GTA5 jedina dalsi hra u ktere si vyrelaxuju, zaziju nerva, ocekavani, nadseni a kooperaci s lidma.
Kdo ma rad vesmir a neuveritelne propracovanou herni mechaniku s tisicema moznosti co vsechno muzete delat... -> pripojte se :)
ahoj
velmi pekna grafika,ake su naroky na stroj? je nutne vedet anglicky?
je to urcite vhodne, neb rozhrani je v zakladu anglicky, ale existuji i dalsi preklady.
Pro samotnou hru anglictiny az tak nepotrebujes, ale pro pokrocilejsi faze hry urcite lepsi.

Existuji ale CZ/SK korporace, kde se mluvi jenom cz/sk a kazdej ti rad pomuze. Komunita je fakt super.

HW naroky jsou v klidu, ja to jedu na macbookpro s med/hi detaily uplne v pohode. Bezi to prakticky na skoro vsem.

group b | --
2K+
Name: Tomáš

Postby group b » 08 Oct 2016 19:00

vcelku vám i trochu závidím. Já tedy hrával výhradně závodní hry, ale pro ty pitomý desítky nic zajímavýho není. :too sad:
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 08 Oct 2016 21:20

tak ja som hral na PC maximálne tak F1... ale na 286-ke z diskety a okrem Carmageddonu (prvého) ešte Ironman OFFROAD, neviem, či sa do toho rátajú aj závody v GTA Vice City

mafia III ???
sorry, ale ani jednotke som nevedel prísť na chuť
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 09 Oct 2016 00:26

ja som za posledny rok hral na PC

spider solitaire, normalny solitarire, cas od casu mineswiper a ked bola najvacsia kriza tak aj freecell :beaten:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

lowi | 45
Name: Vilo

Postby lowi » 09 Oct 2016 17:35

spider solitaire, normalny solitarire, cas od casu mineswiper .. tak aj freecell :beaten:
Ech.. :-D musíš mať poriadne našlapané železo... mne to nejde ani spustiť... :-D

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 09 Oct 2016 17:58

lowi to bude monitorom, ked mas velky monitor, tak to nezvlada grafika :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Roman | 52
4K+
Name: Roman

Postby Roman » 09 Oct 2016 21:50

pre tych co hraju fallout 4 a su zvedavy ktory herci dabovali postavy v hre
https://www.youtube.com/watch?v=7QNeHo4mVfI

Return to “Rest room // Rest Room”