TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

Ali | 56
Name: Ali

Re: Auta

Postby Ali » 12 May 2015 20:34

akurát zase zábeh, 5000km max. 120km/h a nebudem môcť mať prívesný vozík
Až 5000 km? Vytiahol som manuál od Roomstra, v ktorom mám tiež 1,2 TSI 77 kW (len staršiu generáciu) a tu píšu len prvých 1000 km bez prívesu.
V tej mojej 1,2-ke ešte mám reťaz. Našťastie sa mi podarilo v servise vydupať preventívnu výmenu reťaze, ešte predtým, než mi preskočí. Teraz mám 75 000 km, za chvíľu 5 rokov a zatiaľ motor bez problémov. Akurát sa mi, neviem ako, prelomil sviečkový kábel a motor išiel do núdzového režimu.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 12 May 2015 20:37

aspoň sa mi marí, že to bolo 5000, až bude auto naspäť, kuknem lepšie, mne trvalo 600km, kým si sadli brzdy, pri presadnutí do drahej Golfa
som si išiel vždy hubu rozbiť a jemne zastaviť sa mi skoro nedarí, tej už brzdy sedia tak (105 000km), že pedál chodí hádam len 2mm
:beat plaster:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Jolaus | 47
Name: Martin

Postby Jolaus » 12 May 2015 20:40

Každé auto musí ísť von na dráhu a v každej automobilke. To sa s tebou budem hádať. Nedovolia si predať ani jedno auto bez toho. Je milión všelijakých porúch a závad ktoré na valcoch nezistia. Napr. buchotanie v zadnej náprave prejavujúce sa v zákrute. Do kufra naskáču repasáci a idú sa voziť von na dráhu aby zistili príčinu.
Nie kazde auto ide na testovaciu drahu ako je to zvykle napr. vo VW Bratislava
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 14 May 2015 16:19

už som zase samostatne operujúca jednotka, dostal som dnes záložné auto Seat Leon na neobmedzenú dobu, na jednu stranu fajn,
ale na druhú to znamená, že neviem, kedy budem mať opraveného môjho Seata, fabrika vraj požaduje ešte nejaké fotky, či čo
a pritom im vraj technik všetko nafotil, aj video poslal
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Major | 67
Veľký milovník Tatier
Name: Oto

Postby Major » 14 May 2015 17:57

prečo si slivkovomodrý nenechal ako operačnú zálohu? :wink:
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 14 May 2015 20:11

bol ako záloha, 2r som platil zbytočne poistku a tento rok pošiel novému majiteľovi

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 27 May 2015 22:21

ahoj, nemáte někdo zámek kufru na fiat 125 nebo vrak i se zámkem? ideálně s klíčkem. našel jsem jen samý polsko a nechtějí poslat do čech. díky razgy

už jsem sehnal :)
Last edited by RAZGY on 29 May 2015 21:32, edited 2 times in total.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 29 May 2015 16:03

už mám Seata doma, dnes mi volali, že je hotový, odišli remenice na rozvodovom remeni, vada materiálu, ozubený
veniec bol uchytený na náboji 8. skrutkami a tie sa pototo, nový motor má vraj remenice úplne inej konštrukcie

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 29 May 2015 18:24

Halo :victory:

Tak ti dali novy motor ??
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 29 May 2015 18:37

už mám Seata doma, dnes mi volali, že je hotový, odišli remenice na rozvodovom remeni, vada materiálu, ozubený
veniec bol uchytený na náboji 8. skrutkami a tie sa pototo, nový motor má vraj remenice úplne inej konštrukcie
Len sa dopredu neteš, ten preplňovaný zázrak od VW group nie je žiadna výhra, ale snáď už niečo vydrží...http://www.autoforum.cz/technika/spoleh ... a-chvostu/

Return to “Rest room // Rest Room”