TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Auta

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Auta

Postby toudi_sk » 16 Jun 2015 20:29

aj Walther P99 je "plastový" a jaký je to kvér, ale iný problém je tu, rozvod ventilov je SV a zaujímalo by ma, ako pri kompletizácii nastaviť rozvody
:bad smile:
inak úžasne je tam vymyslená regulácia otáčok, je to niečo na spôsob wattovho regulátora kríženého s rozstrekovacím olejovým čerpadlom
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 16 Jun 2015 20:43

Neni ziadna znacka na ozubenom sukolesi pre nastavenie?
Image

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 16 Jun 2015 21:14

na tom plastovom je niečo, ale na kovovom pastorky som si nič nevšimol, zajtra umyjem a kuknem lepšie,
to ich len natočiť značkami k sebe a fajront?
---
a niečo pre tatrofilov, Czech car killed more Nazi officers than active combat, inu Tatra stajl Image
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 16 Jun 2015 21:28

to ich len natočiť značkami k sebe a fajront?
Ano. Skus sa pozriet, netvrdim ze tam tie znacky budu, taketo rozvody som riesil iba na kamione, ale tam byvali poctivo oznacene..

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 16 Jun 2015 22:48

...co je to za kosacku/centralu/..?
Briggs & Straton xts 45 , jeden z najlepších kosačkových motorov. Tiež ma prekvapuje že tam je plast, ale za celý čas sa nestalo, že by stým motorom bol nejaký problém. Fungoval v pohode 12 rokov, až sa mu utrhol jeden z troch bodov uchytenia.
Teraz sa ho Toudi snaží zachrániť, zvárať sa to nedá, bo je tam moc horčíka, možno sa to podarí zalepiť ....
Skúšal si niekoho kto zvára chladiarinu?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

iconmaster | 38
Last man standing

Postby iconmaster » 17 Jun 2015 13:06

Asi to bude fuska pozvarat aj tak, navyse nemusi to vydrzat vela pokial to prenasa zatazenie ci vibracie, to hovorim z vlastnej skusenosti.. Radsej skusit prirobit nejaky "spojovaci diel" a dat to dohromady pomocou toho.

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 17 Jun 2015 13:29

A nenasiel by si na tejto stranke http://www.ereplacementparts.com/ to co potrebujes?
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 17 Jun 2015 16:18

Skúšal si niekoho kto zvára chladiarinu?
spektroskopia bola prvá vec, čo som dal urobiť, je to zliatina hliníku, ale obsahuje 18% kremíka a to sa nedá zavariť... teda zasopliť áno,
ale držať to nebude, dnes som zohnal kus duralu, ak vysochám vhodne tvarovaný nový kus, čo vložím medzi rebrá a uchytím to aspoň na 3 skrutky
M6 + zalepím belzonou, tak by to mohlo držať

značky som na kolesách našiel :victory:

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 21 Jun 2015 23:39

Kurňa chlopi, veď ten Briggs & Stratton hoďte tu do Santovky starému Konczovi a on Vám ho dá do richtygu...určite sa mu na dvore povaľuje kopa použitých súčiastok

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 22 Jun 2015 20:40

ak sa to podarí, tak taký motor nebude mať nikto iný okrem Fita :P trochu som s tým držiakom pokročil, navŕtal som kontrolné otvory, cez 2
uchytím a trtetí budem nakoniec vŕtať, aby to pasovalo, zajtra začnem pribrusovať a frézovať, aby to zapadlo, kam treba

Return to “Rest room // Rest Room”