TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Yamaha YZF-R1 /free/ 1:7
Moderator: iconmaster
- prostejaradoslav | 40
- Name: rado
Yamaha YZF-R1 /free/ 1:7
sice ju staviam uz dlhsie ,ale az dnes som sa registroval. takze je to moja prvotinka po dlhsej dobe
Last edited by prostejaradoslav on 15 Jan 2013 10:15, edited 1 time in total.
ked vidim vrakovisko obcas mi pride luto
Re: yamaha yzf-r1
a nejaké foto by sa nenašlo? 
Na stole: plno kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
V príprave: zatiaľ nič
Pod stolom: plno bordelu
V koši: pár kostlivcov
- prostejaradoslav | 40
Re: yamaha yzf-r1
Last edited by prostejaradoslav on 15 Jan 2013 20:57, edited 1 time in total.
Re: Yamaha YZF-R1 /???/ 1:??
Vypada to zaujimavo. Niektore diely su velmi pekne zlepena aj natrvarovane. U niektorych je to horsie, ale stale aj tak velmi dobre na o ze si sa ku tomu vratil po dlhej dobe. Niektore diely trochu kazi retus, ale to tiez pripisujem skrehnutym prstom po rokoch. Tvarovo je to dost narocne a napr. tu sedacku mas zlepenu celkom slusne. Pozeram ze to lepsi zrejme s chlopnami.
Na zaciatok vobec nie zle. Opustil by som tu ciernu fixu a retusuj hlavne pred zlepenim dielu. Jo a upravil som ti nazov, dopln si prosim ta vydavatelstvo (pripadne tam daj free, ak je to free model z netu) a mierku.
Na zaciatok vobec nie zle. Opustil by som tu ciernu fixu a retusuj hlavne pred zlepenim dielu. Jo a upravil som ti nazov, dopln si prosim ta vydavatelstvo (pripadne tam daj free, ak je to free model z netu) a mierku.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- prostejaradoslav | 40
Re: Yamaha YZF-R1 /free/ 1:7(asi)
diky za reakciu na tomto kusku sa hlavne ucim zo skalpelom nakolko som ho predtym nemal a fungoval som iba na noznickach a ziletke.urcite popracujem na tej retusi nech to stoji za to ked tomu uz venujem cas
Re: Yamaha YZF-R1 /free/ 1:7(asi)
Vyzera to dobre, uz sa tesim na koncove foto celkovej hotovky.
- prostejaradoslav | 40
Re: Yamaha YZF-R1 /free/ 1:7
no co som tu kukal par modelou moc velka pecka to nebude ale potesi.uz viem aj to ze lepsie bude obcas bez chlopni ale este treba na tej retusi pracovat.tak pridavam momentalny stav ajked nie vsetky diely su uz prilepene.

- prostejaradoslav | 40
takze som dokoncil pracu na yamahe. nevyzera az tak zle ako som cakal. ak by ju niekto chcel stavat pozor na znacenie obcas je naopak. dufam ze dalsi model bude lepsi ajked som si este ziadny nevybral necham sa prekvapit co mi udrie do oka

Nevypada to vobec zle, trosku s tou retusou sa pohrat a na dalsom kusku by si aj nejaky tuning mohol skusit.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- prostejaradoslav | 40
tak som si nasiel nieco na trening http://www5b.biglobe.ne.jp/~kamaboko/1_ ... rdini.html uvidim co s toho bude