Takže držte pästicky...
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 148 S1 /Ripper Works/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 148 S1/RW/1:32
Vybral si si narocny model. Skusil by som najprv nejaku Tatru s hranatou kabinou. Ale ked si na to trufas, stavaj to z kopie. Drzim palce.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Z kópiou nemám dobré skúsenosti( farba sa lupe),pomaly ďalej zájdeš...Vybral si si narocny model. Skusil by som najprv nejaku Tatru s hranatou kabinou. Ale ked si na to trufas, stavaj to z kopie. Drzim palce.
ak máš atramentovú tlač, môžeš skúsiť jemne streknúť pár tenkých vrstiev (po každej nechaj schnúť aspoň 20min) akrylovým lakom
(matný, pololesklý, lesklý), lepil som tak už pár modelov a je to veľmi dobré, dokonca sa atrament pri retuši vodovkami ani nerozpíja,
na laserovú tlač som to ešte neskúšal, ale chystám sa aj na to
(matný, pololesklý, lesklý), lepil som tak už pár modelov a je to veľmi dobré, dokonca sa atrament pri retuši vodovkami ani nerozpíja,
na laserovú tlač som to ešte neskúšal, ale chystám sa aj na to
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Johny:
Hmm ja by som mu odporucil, tym ze je to novinka, skor model kupit 2x, ako som to urobil ja a ked by daco dototo, tak sa nemusi bat ze mu to nebude pasovat a offset je offset, atrament sa sem tam rozpije a laser v kopycentre je tak drahy ze lacnesie vide kupit dalsi original
(ja som to prave preto tak urobil)
Chladič:
No a ako pise Johny je to model tazky, ako na malych "predskokanov" nam mozes cumet do vlakna:) verim ze potom na nejakej sutazi budu vsetky S1 "parkovat vedla seba"
Hmm ja by som mu odporucil, tym ze je to novinka, skor model kupit 2x, ako som to urobil ja a ked by daco dototo, tak sa nemusi bat ze mu to nebude pasovat a offset je offset, atrament sa sem tam rozpije a laser v kopycentre je tak drahy ze lacnesie vide kupit dalsi original
Chladič:
No a ako pise Johny je to model tazky, ako na malych "predskokanov" nam mozes cumet do vlakna:) verim ze potom na nejakej sutazi budu vsetky S1 "parkovat vedla seba"
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
veď práveže po streknutí lakom sa nerozpíjaatrament sa sem tam rozpije
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Toudi:
No hej ty mas canonku, tebe sa hovori
no a potom je otazne ako trafi(t) farbu, nebude to isto oranzova jak original:) Ale tak to uz je asi na kazdom jednom aky posup si zvoli 
No hej ty mas canonku, tebe sa hovori
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Už mám nejaký doktorov model za sebou,ale nie T148,tak som to myslel...
Tak to Ti drzim paste
Ja som od RW lepil len jednu predtestovaciu kabinu na T148 a bolo to dost narocne... Inak tiez sa,v dohladnej dobe chystam do T148, ale bude to CAS32 
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
tiež držím palce, nech sa darí
a po prelakovaní vôbec, kľudne ju môžeš olizovať aj jazykom, ale samozrejme, čo modelár, to iný prístup
práveže s canonkou v podstate nepotrebujem ani lakovať, vyskúšané na HP, tá púšťa farbu, len sa na ňu pozriešToudi:
No hej ty mas canonku, tebe sa hovorino a potom je otazne ako trafi(t) farbu, nebude to isto oranzova jak original:) Ale tak to uz je asi na kazdom jednom aky posup si zvoli
a po prelakovaní vôbec, kľudne ju môžeš olizovať aj jazykom, ale samozrejme, čo modelár, to iný prístup