TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

TATRA 148 S1 /Ripper Works/ 1:32

Moderator: iconmaster

chladič | 50
Name: marian

TATRA 148 S1 /Ripper Works/ 1:32

Postby chladič » 02 Dec 2013 23:00

Môj prvý pokus odprezentovat model na fóre.ide o model,kde bude fuška kabina.ešte som takú nelepil aj s interiérom. :jawbone: :jawbone: :jawbone:

Takže držte pästicky...

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Re: TATRA 148 S1/RW/1:32

Postby johnny7 » 02 Dec 2013 23:37

Vybral si si narocny model. Skusil by som najprv nejaku Tatru s hranatou kabinou. Ale ked si na to trufas, stavaj to z kopie. Drzim palce.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

chladič | 50

Postby chladič » 02 Dec 2013 23:52

Vybral si si narocny model. Skusil by som najprv nejaku Tatru s hranatou kabinou. Ale ked si na to trufas, stavaj to z kopie. Drzim palce.
Z kópiou nemám dobré skúsenosti( farba sa lupe),pomaly ďalej zájdeš...

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 02 Dec 2013 23:54

ak máš atramentovú tlač, môžeš skúsiť jemne streknúť pár tenkých vrstiev (po každej nechaj schnúť aspoň 20min) akrylovým lakom
(matný, pololesklý, lesklý), lepil som tak už pár modelov a je to veľmi dobré, dokonca sa atrament pri retuši vodovkami ani nerozpíja,
na laserovú tlač som to ešte neskúšal, ale chystám sa aj na to
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mato_kolo | 43
Name: martin kolodzejcik

Postby mato_kolo » 02 Dec 2013 23:58

Johny:
Hmm ja by som mu odporucil, tym ze je to novinka, skor model kupit 2x, ako som to urobil ja a ked by daco dototo, tak sa nemusi bat ze mu to nebude pasovat a offset je offset, atrament sa sem tam rozpije a laser v kopycentre je tak drahy ze lacnesie vide kupit dalsi original :) (ja som to prave preto tak urobil)
Chladič:
No a ako pise Johny je to model tazky, ako na malych "predskokanov" nam mozes cumet do vlakna:) verim ze potom na nejakej sutazi budu vsetky S1 "parkovat vedla seba" :)
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 02 Dec 2013 23:59

atrament sa sem tam rozpije
veď práveže po streknutí lakom sa nerozpíja :wink: o dôvod viac, prečo nerežem originál
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mato_kolo | 43
Name: martin kolodzejcik

Postby mato_kolo » 03 Dec 2013 00:03

Toudi:
No hej ty mas canonku, tebe sa hovori :beaten: no a potom je otazne ako trafi(t) farbu, nebude to isto oranzova jak original:) Ale tak to uz je asi na kazdom jednom aky posup si zvoli :victory:
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...

chladič | 50

Postby chladič » 03 Dec 2013 00:14

Už mám nejaký doktorov model za sebou,ale nie T148,tak som to myslel...

jozkin | 41
2K+
Name: Jozef

Postby jozkin » 03 Dec 2013 00:30

Tak to Ti drzim paste :) Ja som od RW lepil len jednu predtestovaciu kabinu na T148 a bolo to dost narocne... Inak tiez sa,v dohladnej dobe chystam do T148, ale bude to CAS32 :)
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 03 Dec 2013 07:05

tiež držím palce, nech sa darí
Toudi:
No hej ty mas canonku, tebe sa hovori :beaten: no a potom je otazne ako trafi(t) farbu, nebude to isto oranzova jak original:) Ale tak to uz je asi na kazdom jednom aky posup si zvoli :victory:
práveže s canonkou v podstate nepotrebujem ani lakovať, vyskúšané na HP, tá púšťa farbu, len sa na ňu pozrieš
a po prelakovaní vôbec, kľudne ju môžeš olizovať aj jazykom, ale samozrejme, čo modelár, to iný prístup

Return to “Nákladné automobily a ťahače // Lorries & Trucks”