TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Praga V3S - AD080 /PKG/ 1:32

Moderators: iconmaster, braintech

Panther | 35
PinkPanther
Name: Palo Višňovský

Praga V3S - AD080 /PKG/ 1:32

Postby Panther » 25 Oct 2014 09:44

V Nitre ma pri každoročnom venčení peňaženky zaujala táto horúca novinka od PKG tak som ako verný fanúšik predlohy neváhal a daný výtlačok okamžite zakúpil. Následne som ho operatívne prepravil do Zvolena s úmyslom listovať si v ňom počas nudných prednášok a snívať o ďalekej budúcnosti keď ho snad budem lepiť. :still dreaming:
Ale ako sa zvykne vravieť bola to láska na prvé zalistovanie a tak som neodolal vášni, chopil sa vercajchu a jal sa do roboty. Na podvozku pracujem už od pondelka ale večšinou po večeroch tak nebolo kedy fotiť. Aj cez deň sú tu na intráku svetelné podmienky velmi chabé na fotenie tak snad odpustíte horšie fotky ale na Terenkozu sa našťastie nechytám :P
Lepí sa to zatial pohodovo na výraznejšie nepresnosti som nenarazil. Jediná chyba sú trocha slabšie návodovky a totálne chaotické a náhodné číslovanie. Ale s trochou predstavivosti a detektívnej práce sa v tom dá vysomáriť. Čo už asi som už zhýčkaný od Rippera :red: Pôvodné krabičkové listové perá som nahradil novými z jednotlivých listov a doplnil som nity na rám a nápravy.

Paly | 39
Name: Paľo

Re: Praga V3S AD080 /PKG 1:32/

Postby Paly » 25 Oct 2014 10:15

Tak toto budem mocno sledovať, je to lahôdka a žeriavy mám ja veľmi rád :big smile:
Výnimočne ti dokonca prajem aby si to nedodrbkal a nezašpinil tými ručiskami :P
A hlavne sa teším na úpravy, aj keď vidím, že kolesá sa otáčať nebudú :-(
Live hard, ride easy.

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Re: Praga V3S - AD080 /PKG/ 1:32

Postby terenkoza » 25 Oct 2014 17:41

halo :victory:

videl som a prezradim, ze to bolo celkom pekne :victory: a ja som happy, ze viem na co to bude :bad smile: som typoval ze lodka, ale taktne som bol ticho :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 25 Oct 2014 20:20

nuž kamarat ja ti prajem aby sa ti rameno neskrútilo, aby ti piesty drzali ked majú a aby sa ti stavba podarila.:P... A ešte by sa patrilo dokonciť kostlivcov pred tým ako začinas nieco nove..;) :bad smile:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

Panther | 35
PinkPanther

Postby Panther » 25 Oct 2014 20:43

No to už sú jaké vinšovačky cítim sa jak na nový rok :haha: Ale tak ako budem sa snažiť. Len s tými kostlivcami ťa asi sklamem s tými mam trocha problémy. :P

Panther | 35
PinkPanther

Postby Panther » 26 Oct 2014 12:50

Síce som zostal na víkend na intráku kvoli práci na školskych projektoch a diplomovke ale modelárske pudy boli silnejšie tak som makal a makal a vysledkom je takmer hotový podvozok. už chýbajú len vzduchove a hydraulicke vedenia, kardany a podobne drobnosti na ktoré tu zatial nemám materiál. Búdú doplnené neskôr. Pokračovať budem motorom.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 26 Oct 2014 13:04

prokrastinácia je sviňa :P

držím palce
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

petopato | 55
12 násobný gulášmajster!
Name: Peter Židuliak

Postby petopato » 26 Oct 2014 18:18

Veľmi dobre sa na to pozerá, len kľudne odkladaj diplomovku, neboj, nikto ju miesto teba neurobí :wink: :victory:

MartinX23 | 36
Name: Martin

Postby MartinX23 » 27 Oct 2014 00:10

zatiaľ to vyzerá dobre, držím palce so stavbou :wink:
TATRA nezná bratra

Panther | 35
PinkPanther

Postby Panther » 28 Oct 2014 21:40

Takže prokrastinácia pokračuje :victory: . Motor je takmer dokončený. Doplnil som šroby povyrážané injekčnou ihlou a zvýraznil rôzne prelisy a detaily. Ešte chýbajú rozvody nafty kadejake hadice a sacie potrubie. Retuš zatial hrozná vzhladom na to že sa mi nechce retušovať každu prkotinu zvlášť a tak som retušoval až kompletne zostavený motor :beat plaster:

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”