Začal som teda podľa návodu stavbou rámu. Diely ktoré ich na sebe majú dopĺňam aj nitmi a maticami. Autor sa dobre popasoval s hrúbkami papiera. zatiaľ to šlo bez problémov.
S druhou rozperou zľava medzi bokmi som trochu bojoval, ani neviem či ju mám zostavenú dobre. Z návodovej kresby to nebolo moc jasné. Pokračoval som nádržami. Tu som si chcel pomôcť dorobenými chlopňami ale nakoniec som podľa návodovky zistil že čelá sú zapustené, tak museli ísť preč.
Ďalšie nasledovali predné pružiny, neskôr pri lepení prednej nápravy som zistil že ju mám po osadení mierne došikma, tak som musel jednu pružinu vyoperovať a otočiť a už to sedelo. Asi sa mi posunul stred pri lepení jednotlivých listov.
Ešte predtým som zlepil aj blatníky, ktoré neboli na fotkách. Pokračoval som aj zadnými pružinami. Obdobné sme skúšali aj v práci na únavu ešte aj s tými podperami. Akurát som si už nepamätal a nedokázal som ani nájsť žiadnu fotku , že či tie spony v strede pružiny by nemali byť našikmo smerom k najužžšej časti pružiny.
Ďalšiu som zlepil prednú nápravu. Napriek premeriavaniu a opatrnosti sa bojím že vzhľadom na množstvo rôznych dielov z kartóna a pásikov papiera sa mi neskôr na náboje nebude dať nasunúť koleso. Pre istotu som z dĺžky toho bieleho pásiku dookola trošičku ubral. Je to dosť nešťastne riešené.
Teraz pokračujem zadnou nápravou.