TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
DAF 95 X1 Turbotwin /Spida Models/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: DAF 95 X1 Turbotwin /Spida Models/ 1:32
Potajmu aby to doma nikdo nezjistil jsem dnes také objednal,ale asi jen do šuplete.
njn, tu prichádza ku stretu viacerých faktorov, ak aj autor ráta s hrúbkou papiera (čo nieje vždy zaručené), nemusí to klapnúťTaketo uzavrete profily aj mne sa lepsie lepia natupo, kym som ich lepil pomocou chlopni, vzdy vychadzali nepresne..
v tlačiarni, hrúbku papiera dajú inú a môžeš ohýbať ako presne chceš (čo je ďalší lotériový faktor) a už si tam, kde si byť nechcel
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
pekne ideš
budem sledovať zaujimavý model 
tak a Petopato sa uz nema dovod vyhovarat na mierku
pokracujem na zadnej naprave, ale cely tyzden mam poobednu, tak to ide strasne pomaly
pokracujem na zadnej naprave, ale cely tyzden mam poobednu, tak to ide strasne pomaly
nech nezerem, objednam jeden kus aj ja, aby mu to vytlacil 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ale kde sa ako sa to dá objednať?
To si mám dať normálne v e-shope do košíka?
To si mám dať normálne v e-shope do košíka?
No jasně je to v shopu přímo zde
Pokud budeš platit přes PAY PAL tak neplať dokud ti nepošlu přímý odkaz na zaplacení kde bude započítáno i poštovné na Slovensko. Druhá možnost je na dobírku. Tam počítej s cenou 230,-Kč za poštu. Převody ze slovenských bank neberu protože tam je vysoký polatek 150 Kč
Pokud budeš platit přes PAY PAL tak neplať dokud ti nepošlu přímý odkaz na zaplacení kde bude započítáno i poštovné na Slovensko. Druhá možnost je na dobírku. Tam počítej s cenou 230,-Kč za poštu. Převody ze slovenských bank neberu protože tam je vysoký polatek 150 Kč
Last edited by spida on 11 Oct 2012 22:40, edited 1 time in total.
Budem to platiť cez PayPal ale ešte neviem, či jeden, alebo viac kusov.