TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Moderators: iconmaster, braintech

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Postby mimapnd » 22 Oct 2012 08:34

Takze som sa rozhodol nacnut RW21, su to sice "len" 4 strany ale dielov tam jeeee pozehnane, a tie pasy :death: to bude moja smrt. ale inak sa na to celkom tesim. len sa bojim tych malych dielikov. teraz par dni podlepovania a mozem zacat strihat :P

one, som sa chcel opytat, ze v tychot rw-ckach, ** - podlepit 2x ctvrtkou, cize 2x vykres (220gsm), neni volaco take ako vykres hruby ako dva vykresy? bo secko dva razy podlepovat... :-( ci mam prestat vymyslat a natierat herkulom??? :shocked: radte radci radte :wink:
Last edited by serpens on 07 Nov 2012 19:28, edited 2 times in total.
Reason: Zmena nazvu.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Caterpillar D5N XL - RW21 - 1:32

Postby toudi_sk » 22 Oct 2012 15:12

skús paterokartón (TM)
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

RAZGY | 52
Name: Štefan

Re: Caterpillar D5N XL /RipperWorks/ 1:32

Postby RAZGY » 22 Oct 2012 16:48

DOUFÁM, ŽE NEBUDU ŠKYTAT, AŽ TO BUDEŠ LEPIT. A HLAVNĚ NENADÁVAT, ODE MNE JSOU JEN PODKLADY :-)

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 22 Oct 2012 19:51

Toudi - no citanie pekne, ale hento lepidlo som este neuzival a nechcem experimentovat takze asi stara zlata cesta herkulovska podliepacia. preco tych casti s ** musi byt najviac??? jak natruc :scorn:

RAZGY - stikutka? nehrozi...pri lepeni sa oddychuje nie rozculuje, na rozculovanie su ini ludia experti, tych volam zakaznici (volaktorym ludom nevysvetlis ze v stavebnictve sa hamburger kupit neda :haha: :eyes bleed: ). ak sa mi nieco nedari. necham tak a ide na volaco ine, ak sa da, ak ne tak odlozim a dam si slofika den dva.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 22 Oct 2012 19:58

kým nevyskúšaš, neuveríš, kúp jeden TESCO kores a zmasti pár papierov dokopy (kým ti bude schnúť herkules), hento máš
hotové za 5min na rezanie, potom zistíš, že koresoid sa reže o 200% ľahšie ako herkules, ten je oproti tomu ako lepkavá guma
:wink:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 22 Oct 2012 20:03

tak skusim teda zajtra a ked sa nepodari, tak si ta najdem :ah:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 22 Oct 2012 20:12

stále môžem tvrdiť, že máš ľavé ruky
Off topic: dal by trollface, ale nemôže kvôli pet1972
mne sa tiež občas rozlepuje, hlavne malé dieliky, no to som mastil herkulesom naspäť dokopy

pet1972 | 54
Name: Peter Kováč

Postby pet1972 » 22 Oct 2012 20:15

Off topic:
....(volaktorym ludom nevysvetlis ze v stavebnictve sa hamburger kupit neda :haha: :eyes bleed: ).
Hamburger=slangový názov pre papierové debnenie stĺpov ... holt kúpiš aj v stavebníctve :victory: :wink:

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 22 Oct 2012 20:19

dalši prodavač stavebnin. já prodávám střechy a izolace :-))

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 22 Oct 2012 20:28

Toudi - ano som lavak :P
Pet1972 - no s hranolkami a kecupom a k tomu kolu? to urcite mal namysli debnenie stlpov :haha: trosku ho zmiatol nazov DIY urob si sam :jawbone:
RAZGY - no mi mame secko od srubky cez klucky az po secko.a co nemam tak objednam :victory:

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”