TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Moderators: iconmaster, braintech

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Caterpillar D5N XL /RipperWorks/ 1:32

Postby toudi_sk » 22 Oct 2012 20:47

ja herkulesom podlepovať neviem, vždy sa mi to skrútilo, takže pre mňa je kores jasná voľba :wink:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 22 Oct 2012 21:32

no aby som aj zacal nieco lepit a nie sa tu kokrhal... :haha: :P :wink:

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 25 Oct 2012 08:34

Takze po dvoch dnoch podlepovania, som zacal vysekavat tie popodlepovane 1tky, a pri tej malej tenkej 1-volaco, som napchal do tych malych dierok kusok lekarskej ihly aby sa to viacej netrhalo a cele som to polepil sekundakom aby to zatvrdlo.... :victory: .... samozrejme este sa bude retusovat kustik a obrusovat aby pekne gulate bolo...bude

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 25 Oct 2012 23:46

tak a teraz by sa mi zisli volake srobiky matky...to sa zajtra pobavim.aby to vyzeralo tak realnejsie tak naznacene matky spravim.

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 27 Oct 2012 23:21

uz ako maly som necital vela knih, a dnes sa mi nevyplatilo necitat navod :beat plaster: :beaten: :death: jedno som nalepil naopak, druhe pritesne, potom to seeecicko poodlepovat poprelepot zase poretusovat, ale nastastie nevidno :bad smile: :confuse: a od dnes na male casticky leeen sekundak, ten je moj najlepsi kamarat. drzi sa ma ako kliest :haha:

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 28 Oct 2012 20:56

Takže som dnes zas o niečo postúpil, kostra kabíny a palubná doska:

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 31 Oct 2012 21:54

takze kupil som aj jemnu sietku na to predne nasavanie abo co to je + na vrch kapoty + na tie vyfukove mriezky vzadu nad kabinou, dufam ze sa siknu bo ked ne ma rozdrapi... :eyes bleed:

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 31 Oct 2012 23:20

ked som lepil vnutro kabiny, prisiel som na velmi dolezitu vec (aspon mne to prislo dolezite, bo obrezavat v tesnom priestore neni svanda :death: ):

takze, v navode je napisane: U dili 3c seriznete naznacenou hranu (cervene)tak, ze na samotny dil 3c bude beze zmeny ale jeho podlepeni bude seriznute ("pozn. redakcie: nasledujuca cast je velmi dolezita") steny kabiny, prilehajici k dilu 3c se suzuju zezhora dolu => cize z toho vyplyva (ako v skole na matike :haha: ) ze diel 3c musi byt nalepeny podlepenim vzhuru (aj skusobny model to ma nespravne na stranke RW http://ripper-works.com/foto/RW21/foto02/08.jpg), ja len tak pre buducich masochistou (to sa tyka tych pasov, uz sa mi aj sniva cislo 492 (dielov) :still dreaming: ) co budu stavat tento model.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 01 Nov 2012 09:39

tomuto sa vraví report zo stavby :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 01 Nov 2012 10:12

a to si este nikto nevsimol ako som pekne vydierkoval tie dve "usi"??? :red: na tej fotke to vyzera ze pohodicka sak to velke ale ono su to ozaj male dierky bo ta cast je pidi mala, a nebola to veruze sranda... :jawbone:

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”