TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Caterpillar D5N XL /Ripper Works/ 1:32

Moderators: iconmaster, braintech

RAZGY | 52
Name: Štefan

Re: Caterpillar D5N XL /RipperWorks/ 1:32

Postby RAZGY » 01 Nov 2012 18:48

masochista...

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 02 Nov 2012 23:46

"taky se vam nekdy zda, ze lepite lepite a to lepidlo ne a ne zalepit?!?!?!?! aaaaaahhhhhh :eyes bleed: :electric shock: :cry: "

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 02 Nov 2012 23:50

Krasne mas tie dierkovane usi :wink: Ale prezrad, kde si kupil taku sietku, lebo presne taku s tymi okruhlymi dierkami by som potreboval. Dobre vidim, ze na fotke su dva druhy sietky?
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 04 Nov 2012 18:59

jedna 6m prilepena (1x4mm), druha v pinzete, natreta lepidlom a zrazu ze ping :shocked: no de v prde.... ju teraz najdem????????aaaaaaaaaaaaaa :ah: :ah:
ja se asi zastrelim.....

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 04 Nov 2012 19:27

takze "horni plato" je prilepene a poznamka redakcie: tie fotky vyzeraju dost velke, tento model bude ozaj malinky...

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 06 Nov 2012 22:34

takze prvy pokus o lepenie folie obojstrannou paskou nevysiel... :beat plaster: ... :too sad: budem sa musiet vratit k staremu zlatemu sekundaku. ked tam je tak malo miesta na lepenie, milimetrik na kazdej stane.brekeke...dumam dumam a nist. :tire:

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 06 Nov 2012 23:22

"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 07 Nov 2012 06:47

nedá sa to "sklo" vložiť do nejakého rantlíka? že sklo by bolo zarovno kasne a zvnútra/ zvonka by si dal kúsok papiera,
čo by prekryl kasňu aj sklo ako guma na naozajstných oknách?
Off topic:
tzn. tak jak to mají moderní auta, že pod sklem je vidět nějaký např. černý podklad karoserie
neviem, či je pod sklom vidieť kasňa, lebo také sklo je lepené lepidlom, ktoré vraj nevydrží UV/ slnečné žiarenie
a preto všetky sklá, čo som doteraz videl, mali zvrchu čiernu farbu "do stratena", aspoň som to kedysi niekde čítal
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Jolaus | 47
Name: Martin

Postby Jolaus » 07 Nov 2012 10:45

Myslím si že lepší spôsob presklenia kabíny ako použitím obojstrannej pásky nieje. Je síce pravda že máš len jeden pokus ale výsledok stojí za to. Nečakáš kým to trochu zaschne(keď použiješ lepidlo) a nehrozí ti zašpinenie. Lebo niektoré kabíny čo som videl(lepené rôznymi lepmi) majú sklá oko ovracané. :wink:
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

majo71 | 55
Name: Maroš Jágerský
Location: Trvale: Městec Králové, Česká republika, Prechodne: Žilina

Postby majo71 » 07 Nov 2012 14:51

Ja tiež používam obojstrannú pásku a som spokojný. Skôr je problém ten, že či sklo (fóliu) nalepiť na diel ešte pred zlepením celej karosérie, alebo až po zlepení - párkrát sa mi totiž stalo, že keď som fóliu nalepil pred zložením kabíny, tak mi na okrajoch zostalo niekedy iba 1-2 mm miesto na prilepenie chlopní druhého diela kabíny a potom som (aj keď som nechcel) musel použiť sekunďák. Ide o ten-ktorý model - niektorý má dosť miesta aj po prilepení fólie, iný zase nie. V tom prvom prípade je možno lepšie chlopne odstrihnúť a lepiť natupo.

Return to “Stavebné a iné stroje // Construction & Other Machinery”