TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

PzKpfw IV Ausf H /GPM/ 1:25

Moderator: Oliver

Kečup | --
Name: Jožo

Re: PzKpfw IV Ausf H /GPM/ 1:25

Postby Kečup » 09 Nov 2012 14:02

Takže po dlhom čase hotové pásy, ešte to chce ich nafarbiť, napatinovať a trošku aj prispôsobiť. Teraz pôjde stavba dúfam už rýchlejšie :)

Jedného dňa pripláva moja loď,no pri mojom šťastí budem práve na letisku..
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251
Pracujem: Pz VI Tiger

Kečup | --

Postby Kečup » 18 Nov 2012 20:53

Zdravím. Ako som povedal, rýchlosť roboty sa zrýchlila. Tu zase niečo pripájam: prvá fotka sú tie pomocné vodiace koliečka, potom som začal dorábať korbu zvonku. Prerobil som väčšinu vecí podľa originálu, lebo vystrihovačka podľa môjho názoru nieje dosť presná v tomto. Nevadí mi to, mne sa to prerábanie páči :haha:
Dokončené:Pz III,Jagdpanzer IV,Jagdtiger,Jagdpanther, Pz IV, Pz V Panther, Pz I, T-34/76, Sdkfz 251

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 20 Nov 2012 09:06

Tie pasy - respekt! A zvysok tiez parada.
Off topic: Pozdrav Peta ked s nim niekedy budes
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Kečup | --

Postby Kečup » 25 Nov 2012 19:10

Pojazdové kolieska + dve rezervy. Nieje čo k tomu dodať :big smile:

Off topic: Miro neboj sa, najbližšie keď ho stretnem pozdravím :)

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 26 Nov 2012 12:30

pekne :victory: ale predsa, nepasovali by tam viac ivantovky ?? :big smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

Kečup | --

Postby Kečup » 26 Nov 2012 18:08

Tomu ver že pasovali, chlani pravdu máte, možno niekedy v budúcnosti nad tým porozmýšĺam, lebo ja to tak sumerne "šesťhranne" vyrezať neviem, som proste nemehlo :big smile:

terenkoza | --
2K+
Name: marek

Postby terenkoza » 26 Nov 2012 19:43

sumerne to vie len ivant, v tomto sme seci nemehla :bad smile:
T.E.R.E.N.K.O.Z.A. : Těžkotonážní Efektivní Rychlý Elektronický Náhodně Kráčející Obrovský Zabíjecí Automat

vilko1511 | --

Postby vilko1511 » 01 Dec 2012 09:47

Ahojte som tu nový a chcel by som sa opítať že čo je najlepšie na ohínanie hrán ja používam kružítko a zaťiaľ mi to ide neiktorý mi radili aby som použival tupú stranu noža ale potom to nevyzeralo pekne. A chcel by som sa opítať čo je lepšie na vystrihovanie skalpel alebo nožničky. Ďakujem za odpoveď.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 01 Dec 2012 13:34

Na ryhovanie pouzivaj nieco, co bolo ostre a teraz je uz zatupene, ale nie az tak moc. Moze to byt ihla, noz, noznice, vyskusaj si co ti vyhovuje a to pouzivaj, neexistuje jeden najlepsi nastroj.

Co sa tyka druhej otazky tak na "vystrihovanie" su najlepsie nozice a na "vyrezavanie" je najlepsi skalpel (ak si kupis od OLFA, nic tym nepokazis). Samozrejme ty si ale myslel, co je lepsie ci vyrezavanie alebo strihanie. To je tiez na tebe, vacsina ludi v dnesnej dobe prefderuje vyrezavnie skalpelom, ale stale sa najdu ludia, ktori sa nechcu vdzat noznic, ale takych je uz pomenej.

A aby som napisal osobne za seba, tak velka tupsia ihla upnuta v rucke zo skalpela, to mam na ryhovanie a vyrezavam skalpelom/y.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 01 Dec 2012 13:38

Ja len pripomeniem, ze o ryhovani sa mozes docitat tuna: http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=89&t=3749

Return to “Vojenská technika // Military Vehicles”