TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Scania R500 6x4 /free/ 1:25 - by rmnkpk5
Moderator: iconmaster
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Scania R500 6x4 /free/ 1:25 - by rmnkpk5
NJ, najlepsie je vychadzat z fotografii alebo nakresov/ilustracii priamo od vyrobcu. Pozeral som minule nejake 3D modely, na prvy pohlad sa zdaju byt dokonale, no v detailoch su casto dost nepresne (hlavne ram a dalsie menej viditelne veci)
Jjj já vím že i ten rám nemám přesně podle výrobce ani podvozek nebude stejný a ten nápis už prosím neřešte stejně na kolech nebude žádný.
Zkusím to nějak spatlat a uvidíme. Prakticky bych musel začít od znova a to se mi opravdu nechce.
Zkusím to nějak spatlat a uvidíme. Prakticky bych musel začít od znova a to se mi opravdu nechce.
- iconmaster | 37
- Last man standing
Ja by som daval vacsie zaoblenia na rohoch, takto sa to zda byt moc hranate. Mozes skusit potom zaoblit aj spodnu hranu.
Druhu pripomienku by som mal k svetlam - neviem, co znamenaju tie ciary nad/pod svetlom, cely svetlomet by mal byt vyssie polozeny:

Mozno mas prilis vysoky cely naraznik, preto odchadzaju tie proporcie. Skus tu vysku odvodit podla vykresu!
Druhu pripomienku by som mal k svetlam - neviem, co znamenaju tie ciary nad/pod svetlom, cely svetlomet by mal byt vyssie polozeny:

Mozno mas prilis vysoky cely naraznik, preto odchadzaju tie proporcie. Skus tu vysku odvodit podla vykresu!
Ahojk
To zaoblení asi lépe nezvládnu je to dané jedním dílem z originálu a ty čáry to jsou původní vodící linky pro světla já je budu dávat do těch výřezů.
Výška světel by měla vycházet přesně mezi druhý a třetím průduchem v masce přesně jak vidíš na tvé fotce a mě to tak vychází.
No uvidíme jak to bude vypadat se světly a zbytkem přední masky.
To zaoblení asi lépe nezvládnu je to dané jedním dílem z originálu a ty čáry to jsou původní vodící linky pro světla já je budu dávat do těch výřezů.
Výška světel by měla vycházet přesně mezi druhý a třetím průduchem v masce přesně jak vidíš na tvé fotce a mě to tak vychází.
No uvidíme jak to bude vypadat se světly a zbytkem přední masky.
- iconmaster | 37
- Last man standing
OK, to som nevedel, ze je to diel z tej vystrihovacky. Vysku svetla podla mriezky si odhadol dobre, akurat ta cast nad svetlom bude vyssia.
Kazdopadne nech sa dari
Kazdopadne nech sa dari