TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Avia A31 /Attimon + scratch/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: Avia A31 Attimon + vlasne upravy
Zaujímavá úprava
z tých fotiek veľa nevidím, ale pravé predné koleso nieje v nejakej zvláštnej polohe ? ....inak dobré "cigánske pne" si tam nechal 
Live hard, ride easy.
Pěkné , jsem zvědavý , kdo se vrhne na karavan 
Momentálně na stole: Karosa C734.40 - Vlastní stavba - Měřítko 1:25
kabína mohla byť rovnejšia ale nápad super
s korbou som uplne spokojný 
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
hh no to vizera uz pomaly jak z liazky aj sirka by snad sedela.. len priznam sa nikdy som nevidel aviu nalozenu drevom kedze ta korba v skutocnosti tusim unesie len 2tony ci kolko...Zaujímavá úpravaale pravé predné koleso nieje v nejakej zvláštnej polohe ? ....inak dobré "cigánske pne" si tam nechal
ale pniky sa aj mne lubia
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
a teraz si ju chuderu predstav naloženú 6m lešenárskymi rúrami na jednej strane, policajti skoro zošediveli, keď ju videli, sa divím, že rovno šoféra nezastrelili, tak krivý rám sa len tak nevidí
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]