TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
4. Papierová hvezdáreň /Malé Bielice/
Re: 4. Papierová hvezdáreň /Malé Bielice/
By som ti na to aj čosi napísal, len sa bojím že ma vyradíš z tohto DF-ka... 
"Komu není dáno, tomu se nedá dát." J.Werich
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Nemas zac, prajem ti prijemnu zabavu s nasim milacikomahoj dnes jedna mucha dorazila do Brezna a otravuje presne ako na hvezdárni, dakujem chlapcom z južnej zeme že ju poslali asi poštová mucha
to boli kúsky ako trebaHeh, tusim si to budem teraz to krajanie vyzierat cely rok
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
však Miro sa naučí
o rok to bude lepšie 
Papierový člen plastikového klubu
nepotrebuješ mucholapku?ahoj dnes jedna mucha dorazila do Brezna a otravuje presne ako na hvezdárni,
dakujem chlapcom z južnej zeme že ju poslali asi poštová mucha![]()
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Musel si s tým rátať keď si dovolil znevážiť tortu p. petopatovejHeh, tusim si to budem teraz to krajanie vyzierat cely rok
Ak by mala byť piata hvezdáreň, záväzne sa hlásim bez ohľadu na termín a dĺžku konania, ale najlepšie by bolo min. 4 dni