TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tatra 815 8x8 VVN /RipperWorks/ 1:32
Re: tatra 815 8x8 vvn ripper works
tak to ti presne neviem povedať, prahu dokonale nepoznám, také klasické obchodíky popri ceste, mali tam aj rôzne suveníry,.. ale tá požiarna tatrovka bola určite originál, ešte keď som chodil na strednú, kúpil ju bratranec lenže neskôr mi ju daroval aby som ju postavil pretože kvôli práci nemal dostatok času, bola kupovaná v Poprade.
zase na origo obálke su návodne kresby radlice a pisomný návod. Tkže original určite nemáš keď ti to take predali tak ich nakopať !
..no nič,.. budúce modely objednávam odtiaľ, čo si mi poradil
Re: Tatra 815 8x8 VVN /RipperWorks/ 1:32
No skoda toho, kedze to nie je original, tak zial by to na fore nemalo co robit. Vlakno presuniem do vrakov, ak by si sa rozhodol model kupit este raz (eshopov je tu pozehnane, pripadne cez chalanov tu z fora), tak nie je problem ho odtial vytiahnut.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
ok, no
tak hoši holky, ospravedlňujem sa, ale ďakujem za cenné rady, hmm ešte raz sa mi tu istu tatrovku lepit nebude chcieť
, možno niekedy ale už mám objednanú tatru agro súpravu od doktora 
ahoj ved si ju dolep v klude doma,len foto sem nedávaj prípadne iba ukáž susedom

Tak urcite ju teraz nehodi o zem 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
ale ved ničiť ju určite nebudem
naučím sa na nej retušovať