TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Papierová hvezdáreň - 5.ročník /4.-7. Jul '13/ Male Bielice
Re: 5.ročník - Papierová hvezdáreň
Nooo toto vyzerá ako dobrý nápad
už len vymyslieť čo by sa lepilo
Čo by sa lepilo? No to svetelné návestidlo by nebol zlý nápad. Čo vy na to? Určil by sa max. rozmer podložky na diorámu a samo, že dioramatické stvárnenie by malo postapokalyptický nádych. Tým pádom by si na svoje prišli aj zeleninári, aj autičkári aj domčekári a v neposlednom rade aj vláčikari a scifisti. Ja by som bol za to návestidlo, ktoré je aj tuším free.
Do toho by som aj šiel keby to nebola velká diorámka tak by sa to hádam aj dalo zmáknuť za 4 dni . Alebo by sa mohol lepiť aj smetiak ten sa mi zdá jednoduhší
Ja by som bol za lubovolny model, ale temu spolocnu a teda postapo. Inak to navestidlo sa da spravit za tie dva dni (aspon ja som tak nejak stihol), ale dorobit dioruku mi trva uz pol roka 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Veď o tom hovorím
ale myslím že takú malú jednoduchú diorámku zvládneme. Ja som za postapo tému.
keď postapo, tak by kľudne mohlo byť aj niečo z fallout univerza
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
rad by som sa zucstnil aj ja , ale pravdepodobne tak , ako naposledy , ze by som prisiel na jeden den v piatok , alebo v sobotu ... ale ten jeden den by som tam rad stravil 
Kľudne si vyber akýkoľvek deň a čas si vždy vítaný. 
Re: 5.ročník - Papierová hvezdáreň /4.7 - 7.7 2013
Tino napíš ma
... rád sa zúčasním 
Papierový člen plastikového klubu
Re: 5.ročník - Papierová hvezdáreň /4.7 - 7.7 2013
+1, +1 ,díííky , zmenil som ti nazov vlakn,a nech tam je aj datum
diiik
diiik