Co sa tyka levelovania, tak od poslednej hvezdarne je to citelne zlepsenie najme vdaka tvojim a ivantovym toolm
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Hawker Tempest Mk.V /Halinski/ 1:33
Re: Hawker Tempest Mk.V /Halinski/ 1:33
Len nekecaj Hlava, ty by si mal povinne zobrat par ludi "do ucenia" ako sa to mu kedysi hovorilo. Nech nam tu vyrastie cela tzv. "Hlavovska skola" a prve tri miesta v lietadlach su na kazdej sutazi iste. Nezvazoval si nad nejakym mini klubom a nejakom tom spolocnom lepeni u niekoho doma (1-2 krat mesane)?
Co sa tyka levelovania, tak od poslednej hvezdarne je to citelne zlepsenie najme vdaka tvojim a ivantovym toolm
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Tak ja teda neviem. Hlava vyhráva zatiaľ zásadne architektúru. Ale možno o niečom neviem....Nech nam tu vyrastie cela tzv. "Hlavovska skola" a prve tri miesta v lietadlach su na kazdej sutazi iste...
No už sa to tu zvrháva, asi vás premažem !
Každopádne, ja sa necítim byť ako nejaký lietadielkový guru, takže niekoho brať do učenia si nedovolím. Mimo to učenia mám plné zuby už v práci
Majstri sú tu podľa mňa iní.
Môžem ale spraviť nejaký report s rozpísanými postupmi, ako to robím ja. Ak sa niekomu z toho niečo zíde, tak bude fajn. Ale to až v budúcnosti.
Ďakujem všetkým za pozitívne reakcie, aj keď tie fotky fakt klamú, tak aby ste ma potom neukameňovali, keď to uvidíte naživo
Po víkende dám nejaký update, verím, že už aj s kompletným chvostom.
Tak zatím...
HlavaXXII
Každopádne, ja sa necítim byť ako nejaký lietadielkový guru, takže niekoho brať do učenia si nedovolím. Mimo to učenia mám plné zuby už v práci
Môžem ale spraviť nejaký report s rozpísanými postupmi, ako to robím ja. Ak sa niekomu z toho niečo zíde, tak bude fajn. Ale to až v budúcnosti.
Ďakujem všetkým za pozitívne reakcie, aj keď tie fotky fakt klamú, tak aby ste ma potom neukameňovali, keď to uvidíte naživo
Po víkende dám nejaký update, verím, že už aj s kompletným chvostom.
Tak zatím...
HlavaXXII
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Off topic: Len nebuď taký skromný. Tie rotundy ti idú naozaj dobre... 
Ide ti to výborne. Veru, základ je prebojovať sa cez kokpit.... Re: Hawker Tempest Mk.V /Halinski/ 1:33
Off topic: Len nebuď taký skromný. Tie rotundy ti idú naozaj dobre...
Ja si zas myslím, že kokpit zlepí každý. To čo následuje potom je dôležitejšie.Ide ti to výborne. Veru, základ je prebojovať sa cez kokpit....
Urcite by som nejaku dokumentaciu postupov privital, urcite sa zide 
Na stole: Mustang Mk.I http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=51&t=6246
Tak, aby sa tu aj prezentovalo, nie len obkecávalo, prinášam svoj malý postup na Tempestovi. Hlavné chvostové plochy sa mi podarilo ako tak vytvarovať a čiastočne zaretušovať a prilepiť na svoje miesto. Ešte poriadna retuš, nalepiť prechody a pohyblivé časti a môžem sa vrhnúť na krídlo. Do opravy kokpitu a chladiča sa mi ešte nechce.

je to radosť pozerať...
-
Pavel Pejša | 40
- Name: Pavel
Mě připadá, že jak je perfektně postavený celý letadlo, tak ten plášť působí dojmem skutečných vylisovaných plechů. Opravdu perfektní tvarování. neskutečná práce.