TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Díky hoši. Já jsem se právě nemohl rozhodnout jestli clonu ano nebo ne, v obou případech to vypadá dobře a kdyžtak se to dá dodělat vždycky žejo.
Takže clona pravděpodobně nebude. To lepení čelního skla byl fakt oříšek vyříznout a natvarovat to přesně do cca milimetrovýho žlábku
zatřu to aby to tak nekřičelo i když fotky jak známo vytahují jen to co nemají.

Neviem ako ma ta clona vypadat, ale urcite sa da vyrobit z folie na vazbu, zozenes aj taku ciernu polo priesvitnu, proste taku akurat.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Clona by měla vypadat jako na prvním obrázku ve vláknu.
Včera jsem v papírnictví narazil na černou lepící pásku tak mě napadlo že by se tím dala potáhnout i čirá folie a výsledek by byl stejný. Nápis bych musel vyříznout z obtiskovýho papíru a nalepit z rubu a pak přelepit tou páskou, otázka je aby tam nezůstaly bublinky a tak.
Ja by som siel do tohoto. Pytaj si dymovu foliu na hrebenovu vazbu, cena bude tak 50c, nieco taketo. Existuje aj hneda dymova, ta by tiz mohla byt. Ceny na tych strankach si nevsimaj, to je za cely balik.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
No. uvidím.. Po něčem se mrknu, ale teď se budu spíš soustředit na dodělání auta.
Jak jsem psal, dodělat se to dá vždycky. 
Tu kouřovou folii mám, ale problém bude že ona má docela specifický tvar a to bez vytažený o kopyto neuděláš. Samotná folie je prostě moc placatá. 
To je právě problém, že ta folie je placatá a musí se složitě tvarovat.
Tak k modelu.. kabina přidělána na podvozek..operace se podařila, pacient přežil.
Nějaké fotky:
Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 92900#foto
Tak k modelu.. kabina přidělána na podvozek..operace se podařila, pacient přežil.
Nějaké fotky:
Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 92900#foto
Toto už nieje model... toto je skutočne zmenšená Tatra 
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Toto je neuveritelné.... Krása....

Prosím vás kde majú tak velké parapety a okná že sa tam mestí celá Tatra a ešte ostane miesto ? :O