TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Mohol si to aj naštartovať, zaújmala by ma vernosť zvuku motora.

Díky moc hoši.
Model je pořádně pevný..taky bude něco vážit, ono vrstvený karton napuštěný vteřiňákem má už značnou pevnost. 
No nazdar hodiny, tak tohle je opravdu paráda. O tomto modelu se nechá mluvit jen v superlativech. Postavit a nafotit to někde venku, tak se budu hádat, že je to nafocené skutečné auto a ne model. Smekám onen pomyslný klobouk před takovou modelařinou.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
To video, kde prezentuješ všechny dosavadní funkce modelu a všechna hejblátka, mě fakt dostalo. Pak se mi tam velice líbila ta nablýskaná kabina, to je opravdu paráda
. Už teď můžu se stoprocentní jistotou říct, že tato Tatra bude patřit ke třem nejhezčím papírovým modelům Tatrovek, jaké jsem kdy viděl.Teď už to jen potvrdit úspěšně postavenou korbou (a já věřím, že se ti to určitě povede
).
Video nemá chybu, tak ako aj model. Úžasná robota 
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Tak toto je super model - perfektné !!!!!
Tak toto je naozaj perfektný model, poklona.
Klobúk dole, sánka dole, palec hore....
Keby človek nevidel,tak neuverí, že sa dá niečo také z papiera vykúzliť. Gratulujem!
Keby človek nevidel,tak neuverí, že sa dá niečo také z papiera vykúzliť. Gratulujem!
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
Díky. Tak postup k dnešnímu dni, korba více méně hotová, ale ještě mi chybí dodělat povrchovka a hydraulický píst, takže to do Lužánek bohužel nemám šanci stihnout.
No nic bude soutěžit jen podvozek, ale korbu vemu asi taky.
Omluvte prosím zhoršenou kvalitu fotek a nepořádek v pozadí.

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 95668#foto
Omluvte prosím zhoršenou kvalitu fotek a nepořádek v pozadí.

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 95668#foto