TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Hladam

Moderator: Trak-Tor

Tomko | 28
Name: Tomáš

Re: Hladam

Postby Tomko » 06 Feb 2013 15:11

Zdravím hľadám nejaké podklady nadstavby na zvoz dreva požívanej na tatre 815.
myslim niečo takéto:

Vopred ďakujem

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 06 Feb 2013 15:24

Skus pozriet stranky ceskej firmy UMIKOV, ktora sa orientuje predovsetkym na vyrobu a montaz drevarskych nadstavieb, oplenov, privesov a navesov. Su tam celkom dobre fotky, vratane komponentov. Ak im napises mail, mozno ti poslu nejaky rozmerovy nacrt danej nadstavby. Podklady k hydraulickym rukam zas najdes na strankach vyrobcov (Hiab, Palfinger, PM, Essel,..).

Edit:
a ked mas cas, tak prelistuj tento dlhy topic o drevarskych autach s mnozstvom fotiek na Truck-fore.cz

Tomko | 28
Name: Tomáš

Postby Tomko » 06 Feb 2013 15:52

Diky už som ich kontaktoval, na bazoši som našiel zaujímave fotky tak ich sem dám

Údajne sa jedná o neaký lesný stroj na podvozku Tatra 815, má naviják o sile 40 ton.

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 06 Feb 2013 15:57

To je teda poriadny hybrid :haha:

Ma napadol este domaci vyrobca - Essel, ktory okrem hydraulickych ruk a plosin vyraba lesnicke nadstavby. Najdes tam aj jednoduchy rozmerovy nacrtok :wink:
http://www.vendormedia.com/essel/?goto=B12-1-1&lng=sk

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 06 Feb 2013 16:51

Zdravym vie mi niekto poradit ako a gde zohnat plany ci nakresy konskych kocou?myslim tych v com sa vozili ludia?napriklad foto

a kde si zatiaľ skúšal sám hľadať?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 06 Feb 2013 17:56

No na internete de asi.
neviem, preto sa pýtam a pamätaj, že som videl písať rôznych pacientov, ktorý boli hnilý aj zadať heslo do googlu, hoci nemali až takú gramatiku ako ty :wink:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

milan523 | 45
Name: milan

Postby milan523 » 07 Feb 2013 18:44

Dakujem za pomoc .toto som cakal .dakujem.zamestnaj sa ako ucitel tam sa mozes vysantit.

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 07 Feb 2013 21:04

Netreba sa hned urazat. Je tu kopa ludi, ktora nema snahu ani len skusit hladat najskor sama. Myslim, ze sa ta spytal celkom normalne, tak to netreba hnat do extremu. Osobne si myslim, ze vykres na taketo koce sa ti ani nepodari zohnat a budes musiet skusit bud si ho nakreslit sam podla fotiek, alebo si ho niekde vytypovat a ist si ho zmerat.
Mozno by bolo dobre aj napisat o aky typ koca sa ti jedna, ci mozu byt aj otvorene napriklad a na aky ucel to potrebujes, ci len tak pre seba, pre dceru, alebo nieco specifickejsie.

Ja som napr. na googli nasiel toto ale to je ine.

Co sa tyka google tak by som skusal hladat pod tymito heslami:
Horse-Drawn Vehicles
Hores carriage

Ale aj tak si mylsim, ze nejake extra podklady zozenies len tazko. Mozno by sa dalo skusit nieco najst v specializovanej knizke, ak take nieco vobec existuje.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

RAZGY | 52
Name: Štefan

Postby RAZGY » 07 Feb 2013 21:22

petulik232 | 23
Name: Peter

Postby petulik232 » 13 Feb 2013 15:01

Hladam podklady na tahač MAN TGX
P.E.T.U.L.I.K. 232 : Pozitronový Efektivne Transportný Univerzálny Lietajúci Inteligentný Kastrátor série 232

Return to “Podklady // Details”