TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Hladam

Moderator: Trak-Tor

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Hladam

Postby iconmaster » 13 Feb 2013 16:25

Off topic: Petulik232 - viem, ze si nazhaveny do vlastnej tovrby, ale mam pocit ze postupujes zle! Preco nezacnes najprv lepit nejake jednoduche modely - trebars miniboxy? Ja som kedysi tiez zacinal miniboxmi, su to modely nenarocne na schopnosti modelara, su pomerne rychlo hotove a teda aj radost z vysledku dosiahnes rychlo. Ak uz idu zlepit bez tazkosti, potom nech skusis nieco z ABC/Fifika/Ohnika, tam tiez vysla kopa nakladiakov. No a az po zlepeni niekolkych modelov by som trufol skusit tu vlastnu stavbu.
Nechcem ta vobec odradit, skor ma tesi ze sa tu objavuju mladi papieraci. Ja len tolko, aby si neprecenoval svoje schopnosti a zbyotcne sa nepustal do veci, ktore ta mozno len odradia od papierakov na cely zivot. Je lepsie mat zlepeny nejaky jednoduchsi minibox - ale DOKONCENY nez nejaky rozrobeny vlastny projekt, ktory odlozis po prvych tazkostiach.. Nikto z neba mudry nespadol, nikto sa nenarodil ako spickovy modelar ci autor, su to schopnosti ktore nadobudnes iba praxou - teda lepenim :wink:

petulik232 | 23
Name: Peter

Postby petulik232 » 13 Feb 2013 16:31

Iconmaster ja tie podkladynezhanam pre seba pre pepko97modelar je to môj strýko a chcel by už čoskoro začat lepiť MAN TGX ktorý má už dosť dlho v pláne ale stále nemôže nájsť podklady čiže to nie je pre mňa ale aj tak Ďakujem za radu :big smile: :)
P.E.T.U.L.I.K. 232 : Pozitronový Efektivne Transportný Univerzálny Lietajúci Inteligentný Kastrátor série 232

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 13 Feb 2013 16:32

pepko97modelar ešte žije? :haha: tak nech sa mu darí :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

petulik232 | 23

Postby petulik232 » 13 Feb 2013 16:33

P.E.T.U.L.I.K. 232 : Pozitronový Efektivne Transportný Univerzálny Lietajúci Inteligentný Kastrátor série 232

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Postby iconmaster » 13 Feb 2013 16:39

Iconmaster ja tie podkladynezhanam pre seba pre pepko97modelar je to môj strýko a chcel by už čoskoro začat lepiť MAN TGX ktorý má už dosť dlho v pláne ale stále nemôže nájsť podklady čiže to nie je pre mňa ale aj tak Ďakujem za radu :big smile: :)
V tom pripade OK, a co tak dokoncit totok: http://papermodelers.sk/viewtopic.php?f=81&t=5025 :wink:

petulik232 | 23

Postby petulik232 » 13 Feb 2013 16:59

ten Superb skončil v koši bol uplne skrčený polepený atd.....

petulik232 | 23

Postby petulik232 » 13 Feb 2013 17:00

pepko97modelar ešte žije? :haha: tak nech sa mu darí :victory:
Odkážem mu

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 13 Feb 2013 17:23

OK, dík
ten Superb skončil v koši bol uplne skrčený polepený atd.....
o tom ti všetci hovoria, začni lepiť jednoduchšie modely, získaš prax a prejdeš na zložitejšie
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 26 Feb 2013 01:42

hľadám všetko o :

Radiolokační komplet RPL-4A - RPL-4
Radiolokační komplet RPL-5 - RPL-5
Radiolokační komplet MORAD - MORAD

fotky , výkresy, rozmery .....

Vďaka :victory:
Armin is the best