TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 813TP 4x4 /RipperWorks/ 1:32 - jari vs. Jolaus
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 813TP 4x4 /RipperWorks/ 1:32 - jari vs. Jolaus
Paráda, obidve sú veľmi kukatelné
Gratulujem
jari-čo bude ďalšie ešte neviem. Uvarím si kávu, sadnem si pred hromadu modelov čo mám v stolíku a budem hľadať obeť ktorú dorežem skalpelomCo chystáš dál
A ďakujem vám kolegovia za príjemné reakcie na stavbu modelu.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Ja by som to videl uz konecne na tu paralelku, mne sa podzava MI2 alebo Zetor to by sme mohli dat cosi z tohoUvarím si kávu, sadnem si pred hromadu modelov čo mám v stolíku a budem hľadať obeť ktorú dorežem skalpelom
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Ahoj,
z mého pohledu vede kolega Joulas, ale k jeho práci mám 2výhrady:
- nepapírové díly barvit na odstín nabídnutý vystřihovánkou /oka závaží, ramínka zpětných zrcátek, čep v tlamě tažného zařízení - tohle svítivé kovové na celkově matném modelu není moc pěkné. Světle šedá v podobném povrchu jako tisk vystřihovánky to vynese o 2 úrovně výše
- rezervní kolo mohlo být uloženo ta, aby spoje běhounu a pláště mířily ke kabině nebo manipulačnímu rameni - takto naservírované ven z vozu to zase zbytečně tahá za oči, i když je to čistě slepené.
Gratuluji k dokončení a odvedené práci.
z mého pohledu vede kolega Joulas, ale k jeho práci mám 2výhrady:
- nepapírové díly barvit na odstín nabídnutý vystřihovánkou /oka závaží, ramínka zpětných zrcátek, čep v tlamě tažného zařízení - tohle svítivé kovové na celkově matném modelu není moc pěkné. Světle šedá v podobném povrchu jako tisk vystřihovánky to vynese o 2 úrovně výše
- rezervní kolo mohlo být uloženo ta, aby spoje běhounu a pláště mířily ke kabině nebo manipulačnímu rameni - takto naservírované ven z vozu to zase zbytečně tahá za oči, i když je to čistě slepené.
Gratuluji k dokončení a odvedené práci.
Ďakujem kolegovia
.
bernie-vážim si tvoj názor a máš pravdu. Som lenivec (čo sa týka maľovania kovových častí).
bernie-vážim si tvoj názor a máš pravdu. Som lenivec (čo sa týka maľovania kovových častí).
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.