TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33

Moderators: Trak-Tor, Jolaus

štefíno | 34
Name: Mirek

Re: Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33

Postby štefíno » 18 Feb 2013 12:27

Díky, ale je to boj.

Tak jsem musel udělat základ přední podvozkové šachty, abych mohl dál pokračovat v obšívce. Co k tomu dodat. Bojím se lepit dál :haha: Chyba vedle chyby, at se člověk snaží sebelíp, stejně to někde ujede. Takže dnešní fotky na téma najdi chyby no a na poslední fotce tak nějak nasucho dané dohromady. Snažil jsem se to co nejlíp opravit ale kouzelník bohužel nejsem :shocked:
Image Image
Image

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 18 Feb 2013 12:46

To je zospodu, to si nikto nevsimne :P

Len pekne pokracuj, ide ti to pekne, takychto modelov tu vela nemame.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

štefíno | 34

Postby štefíno » 20 Feb 2013 18:08

Fito: Nevšimne ale jde o ten pocit :haha:

Dokončena přední část letadla. Obšívka přilepena a dodělány další části na kokpitu. Nyní asi pojedu dozadu až k ocasu.
Image Image
Image Image
Image Image
No, představa že bych měl tuto část dělat znova mě děsí :haha:

štefíno | 34

Postby štefíno » 21 Feb 2013 13:17

Včera jsem si řek, když už kabinu pohnojit tak na začátku. Takže jsem ještě slepil přední část kabiny. Taktéž jsem měl podezření, že bude fuška to na trup narvat, jelikož palubovka je poněkud větší. Tohle podezření se nakonec potvrdilo. Naštěstí se to nějak povedlo , takže nejhorší část kabiny už je za mnou. Ještě zbývá dokončet čelo této části, ale na to je času dost. Tam opět budou následovat upravy protože to čelo nemá se skutečným tvarem kabiny nic společného. Nakonec jsem ztmavil paneláž tmavě hnědou, spíše špinavou vodou. Ve výsledku by se to mělo ze světlit, jelikož celé letadlo přijde stříknout lehce prachem, tak uvidíme :haha:
Image Image
Image Image

štefíno | 34

Postby štefíno » 22 Feb 2013 14:54

Začal stavět kostru další části trupu. Celkem mi není jasné, co jak tam bude, co se týče mechanismu rozkládání křídel. Návodovka je takový všelijaká, tak jsem sám zvědav jak se to vyvrbí. Co se týče kabiny, dodělal jsem ještě čelo přední čísti. Jak jsem očekával, tvar byl uplně jiný než tvar již přilepené kabiny. Takže bylo třeba to nějak upravit. Nakonec přišly na řadu kniply čimž jsem dokončil stavbu samotného kokpitu, aspoň teda myslím :haha: Celkově už se to začíná rýsovat, hlavně teda rozměry. Bude to celkem macek.
Image Image
Image Image
Fotky nejsou stopro ale líp to s mobilem nesvedu. Hold to není foťák. Ale když to srovnám s tím co tu kolikrát vidím za fotky, focené přes popelník, tak myslím že je to dostačující :D

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 22 Feb 2013 18:05

Off topic:
Fotky nejsou stopro ale líp to s mobilem nesvedu. Hold to není foťák. Ale když to srovnám s tím co tu kolikrát vidím za fotky, focené přes popelník, tak myslím že je to dostačující :D
áno! :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

mato_kolo | 43
Name: martin kolodzejcik

Postby mato_kolo » 23 Feb 2013 17:26

hmm mas to super pekne, prave som si ho dal aj ja kupit v Brne :) tak dufam ze to bude ok...vsak Toudi? ... Potom tvoj postup bude fakt dobra inspiracia :wink:
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...

štefíno | 34

Postby štefíno » 23 Feb 2013 19:52

Díky díky :victory:

A co se týče mého Tornáda, už můžeme nasávat ... a to dokonce za letu :haha:
Image Image
Zatím nasucho, přilepit to přijde až uplně nakonec.

brano.k | --
Name: Brano

Postby brano.k » 25 Feb 2013 00:41

Máš to podľa mna suprové, sledujem ....

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 25 Feb 2013 16:42

dnes sme s matom_kolom pozerali mechanizmus zmeny geometrie kridel a po zisteni, ze na kazdom z dvoch obrazkov je ako diel VIj oznacene nieco ine, smelo sme to odlozili a tesime sa, co s tym vymyslis ty :bad smile:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Letecká technika // Aircrafts”