TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
ja si myslim ze urcite bude vyzerat lepsie ked to bude take "odrete"
myslim ze aj v skutocnosti sa drtiva vacsina korieb zvnutra lakuje len tych par cm od okraju
aj keď sa robia generalky tak z vnútra nelakujú
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Z vnutra lakovat korbu je cisty nezmysel. Mozno sa to kedysi za socika robilo, ked nezalezalo na tom, kolko farby spotrebuju na jednu korbu. Dnes sa vrchny nater strieka na vnutorne plochy iba 20-30 cm od hornych okrajov, alebo kde sa dostane farba, inde mozno vidiet "svietit" zakladnu farbu:
Po kratkej dobe pouzivania sa zosucha aj zakladovka, takze ak chces robit "zabehanu" korbu, tak mas moznost si vybrat imitaciu od vylesteneho kovu az po hrdzavy. Tie lestene kovove povrchy mozes dosiahnut napr. farbami Agama, hrdzave kombinaciou vrstiev farieb (tama kovova + hneda + oranzova,..), pripadne nejake odreniny.
Po kratkej dobe pouzivania sa zosucha aj zakladovka, takze ak chces robit "zabehanu" korbu, tak mas moznost si vybrat imitaciu od vylesteneho kovu az po hrdzavy. Tie lestene kovove povrchy mozes dosiahnut napr. farbami Agama, hrdzave kombinaciou vrstiev farieb (tama kovova + hneda + oranzova,..), pripadne nejake odreniny.
http://rebel8.rajce.idnes.cz/Tatra_815_S3/#CIMG6132.jpg Takhle bych to udělal já to se mi líbí nejvíc
Rozděláno: TATRA 148 S1
pozri sa, ako vyzerá celá tá tatra, to rozhodne nieje leštenka ako jeho model
ale nikto ti nebráni si takú postaviť a môžeme potom porovnať
ale nikto ti nebráni si takú postaviť a môžeme potom porovnať
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Toudi narazal na fakt, ze ta korba uz ma nieco za sebou - o com svedci aj ta pokrcena podlaha.. Za to Tom robi taku skoro-lestenku a zrejme aj korbu chce mat taku 
Přesně tak. 
J vím moje 815ka je inspirována Tomovou a tou vyfocenou až bude bez korby ve hře hodím screen jinak bych nechal tu základovku a zbytek nabarvil červenou
Rozděláno: TATRA 148 S1