TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
MAN TGS 26.400 6x4 Marius Pedersen /suhob/ 1:100
Moderator: developer10
Re: MAN TGS 26.400 6x4 Marius Pedersen /suhob/ 1:100
presne ako napisal Dody, prebehni si to vlakno, tam najdes vsetky informacie, ale povedal by som ze take hlavne je ponechat tam nazov povodneho autora a dat im o tom vediet cez mail 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Bez nedostatkov by to ani nebola "alfastavba"... Kazdopadne velmi pekne pokracujes 
Väčšinou sú to len nedostatky, o ktorých vie len autor, bude to dobré 
vdaka chlapci
ide hlavne o schodiky a blatnik pretoze to nie celkom presne vychadza a vytlacaju mi schodiky naraznik dopredu, tam by oprava nemala byt nijak zlozita, ale vacsi problem bude so strechou, ktora nevychadza az k celnemu sklu a samotne celne sklo musim prerobit (na druhu stranu je to presne to co som ocakaval ze budem musiet upravovat), takze hura spat ku Corelu az bude trosku casu 
to myslíš vážne? veď to je detailné ako 1:32 

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
V Hradku sme pozerali ten MAN a presne toto nam napadlo, co pise Toudi..
A ten prives - dobry vyber, pred niekolkymi mesiacmi cestou domov zo stanice som videl, ako prekladali kontajnery z nakladiaka na takyto prives, aj som lutoval ze nemam pri sebe fotak, je to urcite zaujimava predloha.
A ten prives - dobry vyber, pred niekolkymi mesiacmi cestou domov zo stanice som videl, ako prekladali kontajnery z nakladiaka na takyto prives, aj som lutoval ze nemam pri sebe fotak, je to urcite zaujimava predloha.
vdaka
snazim sa aby to bolo co najdetailnejsie, dokonca som uvazoval, ze by som nosniky spravil podla realu z I a U profilov (ved nakreslit sa da vsetko), ale to som zavrhol kvoli pevnosti konstrukcie...uz takto bude asi dost problem dodrzat geometriu, sam som zvedavy ci a ako sa to bude dat zlepit