Teraz som si konečne začal užívať stavbu. Základ karosérie a jej vnútro bola taká oddychová malina. Autor sa ani tu nevyhol pár nepresnostiam, celkovo ale toto bola ozaj super časť. Moje krivé ruky spôsobili, že ani ja som sa nevyhol pár drobným nepresnostiam a tak sa mi to trošku zase celé krútilo. Konečne mi na stole začalo aj čosi rásť a pribúdať, tak mám z Jeepa celkom radosť.
Pri spájaní karosérie s podvozkom došla studená sprcha - v zadnej časti aj napriek tomu, že som vnútorné blatníky napchal nadoraz, tak zostali trčať nejaké 2 mm vonku pod zadným čelom. Viacej miesta by tam nebolo, ani keby som lepil iným spôsobom, táto nepresnosť ide na vrub modelu. Budem to riešiť tak, že spodnú časť zadného čela budem lepiť zošikma a nie kolmo, inak to tam nezavriem. Bude to asi vyzerať trocha divne, ale inak to asi nespravím. Napriek tomuto problému ma toto spájanie celkom prekvapilo, že sa to dalo dobre zlepiť dohromady, čakal som, že sa budem s tým pasovať pol dňa a ono to do seba celé jednoducho vošlo, postupne som to zapatlal lepidlom a hotovo.
Ďalším drobným problémom boli stupačky. Tieto diely sú dosť drobné a členité, čo pridáva na zložitosti ich nalepenia. O to horšie, že blatníky neboli dosť široké na to, aby sa tam stupačky vošli. Tie som potom musel zúžiť, aby som ich tam vôbec dostal. Bola to krkolomná operácia, ktorá ma stála čas, čo som ušetril pri spájaní podvozku a karosérie.
Výsledok tejto etapy patlania nie je až tak zlý, aj napriek tomu, že pri bližšom pohľade má kopec chýb. A teraz veselo na prednú nápravu.

Cesta je cieľ, lepím pre lepenie.