TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33
Re: Tornado GR.1 /Halinski/ 1:33
Další postup v podobě nalepení spodní obšívky, které sedla celkem dobře. Dále jsem začal lepit nasávání motorů. No, myslím si že je to jedna z nejtěžších prací na letadle. Taktéž jsem si připravil horní obšívku, jelikož mi nedala spát ta mezera , na kterou všichni upozorňují. No a výsledek? Žádná mezera mi zde nevychází :shock:

Ides ako píla , máš to pekné - sledujem.....
Excelentní práce.
A ten fofr ve stavbě je až neskutečný. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Tak, tuto rastie naozaj majstrovské dielo, kam človek so závisťou chodí okukovať. Videl som prednú časť v Brne naživo, takže naozaj palec hore a teším sa na ďalšie napredovanie. Svoj výtlačok nechám zatiaľ pekne odpočívať 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Cavko, nejaky progres na tomto stroji?
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...