No a ked to poriesime, tak spravime aj daku spolocnu fotku:)
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Mi-2 /GPM/ 1:33 - Mato_Kolo vs. Jolaus
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Re: Mi-2/GPM/1:33-paralelka Mato_Kolo a Jolaus (HOTOVO)
No jak tak kukam tak kolesa dokoncis a nasunies listy vrtule a hotovo:) S tymi kolesami som to bral presne ako ty, preto som vedel ze ta cierna farba bude vyuzitelna:) len musime vymyslet ako to zbrusit na tej tvojej vrtacke.. ja uz vymyslam to uchytenie pripravku na kolesa
Last edited by mato_kolo on 29 Mar 2013 15:30, edited 2 times in total.
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Re: Mi-2/GPM/1:33-paralelka Mato_Kolo(HOTOVO) a Jolaus
ak máš kolečko durch prevŕtané, tak by nemohola byť dlhšia skrutka, na ňu nasunúť plochú veľkoplošnú podložku, koleso, druhú plochú veľkoplošnú podložku podložku a celé to stiahnuť matičkou?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- mato_kolo | 43
No ja mam taku sadu frezok a brusnych "onych" z Lidl-a a tam do pripravenej tycky sa da naskrutkovat nejaka skrutka a tou uchytit nejake brusne kotuciky... a ja som to chcel zneuzit a miesto brusneho kotucika tam dat kolieska 
Ahoj.
Konečne môžem aj ja prehlásiť HOTOVO. Model je dokončený aj keď čakám na krajšie kolieska z fitovej objednávky(dúfam že na druhý pokus už poliaci niečo pošlú). Musím povedať že som milo prekvapený presnosťou vystrihovačky. Kto ešte rozmýšľa či kúpiť alebo nie, tak určite neváhajte. Model sa dá zlepiť úplne presne, ale ja sa tipujem tak na 70%. Dosť vecí som sa učil za "pochodu" ale som rád že som sa do toho pustil. A tu už foto hotového modelu. Je tu viac fotiek(svetlejšie a tmavšie)

Konečne môžem aj ja prehlásiť HOTOVO. Model je dokončený aj keď čakám na krajšie kolieska z fitovej objednávky(dúfam že na druhý pokus už poliaci niečo pošlú). Musím povedať že som milo prekvapený presnosťou vystrihovačky. Kto ešte rozmýšľa či kúpiť alebo nie, tak určite neváhajte. Model sa dá zlepiť úplne presne, ale ja sa tipujem tak na 70%. Dosť vecí som sa učil za "pochodu" ale som rád že som sa do toho pustil. A tu už foto hotového modelu. Je tu viac fotiek(svetlejšie a tmavšie)
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
gratulujem obidvom k dokončeniu, krásna práca
m.
m.
- mato_kolo | 43
Este sme sa stretli dnes so susedom Jolausom a urobili spolocne fotky - len fotky su pre malo placu bez rotorovych listov, aby bolo viac vidiet ostatne detaily lebo na fotkach sa moc tie listy krizili a bolo by vidno len tie
Vrtulniky spolu vyzeraju takto:

Vrtulniky spolu vyzeraju takto:
Sakra chlapi, máte to parádní - tyhle bubliny a obliny já asi nikdy nedám.
Kdyby volby měly sílu cokoliv změnit, byly by už dávno zakázané ...
Krásne čistostavby. Gratulujem.
Gratulujem obom k dokončeniu. Keď sú pokope vyzerajú ešte lepšie ako samostatne.
"Musíme to urobiť presne, preto to urobíme podľa oka"
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
Aj druhy kus perfektny. A ako rychlo ste to obidvaja zmastili. 
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.