TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nočný život [23:00 - 05:00]
Re: Nočný život
no momentalne pracujem na inerieri kabiny kraza.. tutak na fore je aj tema o nom.. fotky som tu vela nedaval.. zatial sa mi nechcelo.. od vozíka tohotrochu ubehlo... 

ved lepime pre radost 
Už som to našiel - to je tá téma kto z koho. A keď nie po dobrom, tak box
. Tipujem K.O. v druhom kole
.
. Tipujem K.O. v druhom kole
.Re: Nočný život
no je to ta tema... a len nieje iste kto to K.O. dostane... ja uz som par takych dostal na treningoch..
ale uz veelmi dlho nie...
ale uz veelmi dlho nie...ved lepime pre radost 
K.O. alebo O.K. - to je jedno, stále sú to tie isté písmená
. Sledujem, že pribudlo iné foto. Kraza stavajú viacerí - je to asi veľmi obľúbený model. Už o ňom začínam uvažovať aj ja. Len by som asi nerobil patinu a zablatenie. Na to si netrúfam. Na tvojom už sú nejaké náznaky, tak tipujem, že bude snáď aj diorámka.
. Sledujem, že pribudlo iné foto. Kraza stavajú viacerí - je to asi veľmi obľúbený model. Už o ňom začínam uvažovať aj ja. Len by som asi nerobil patinu a zablatenie. Na to si netrúfam. Na tvojom už sú nejaké náznaky, tak tipujem, že bude snáď aj diorámka.Re: Nočný život
no to sú
... no hej je nove tam to ma uz nejake tie mesiace a toto nove ma 2 dni
No kraz je dosť známi model by som povedal ze najznámejší (neviem to isto iste..) ak mam pravdu povedat tak mna uz kraza ani nebavi stavat... sak jen 1rok som rezal dezen na kolesa:D:D ... a patina je lahká len sa treba snazit... a blato no jak som schmatil PN a začal ho vtedy blatit tak som nevedel prestat (a podla toho aj tak PN vyzera...) a zacal blatit kraza... no uvidime čo z toho bude... nejaku podlozku mu určite urobím...
... no hej je nove tam to ma uz nejake tie mesiace a toto nove ma 2 dni
No kraz je dosť známi model by som povedal ze najznámejší (neviem to isto iste..) ak mam pravdu povedat tak mna uz kraza ani nebavi stavat... sak jen 1rok som rezal dezen na kolesa:D:D ... a patina je lahká len sa treba snazit... a blato no jak som schmatil PN a začal ho vtedy blatit tak som nevedel prestat (a podla toho aj tak PN vyzera...) a zacal blatit kraza... no uvidime čo z toho bude... nejaku podlozku mu určite urobím...

ved lepime pre radost 
Kraz je najznámejší, alebo skôe najstavanejší model. Hlavne u Poliakov. Chcel by som si ho postaviť, ale ešte ma odrádza dosť vecí. Napríklad dezén na siedmych kolesách
, vyrezávať tie kocky, uf. Aj dlžka stavby ma veľmi neláka. Určite by to bolo na pár mesiacov, lenže času nie je veľa a neviem, či by som sa knemu vrátil po dlhšom čase. Mám modely (aj úplne jednoduché), ktoré stoja už niekoľko rokov. Napr. Pražský hrad už 20
Aj tak je Kraz veľmi pekný kúsok do zbierky. Juj, to blatenie. Ja by som to tam asi bezhlavo nacápal. Zatiaľ to radšej neskúšam.
, vyrezávať tie kocky, uf. Aj dlžka stavby ma veľmi neláka. Určite by to bolo na pár mesiacov, lenže času nie je veľa a neviem, či by som sa knemu vrátil po dlhšom čase. Mám modely (aj úplne jednoduché), ktoré stoja už niekoľko rokov. Napr. Pražský hrad už 20
Aj tak je Kraz veľmi pekný kúsok do zbierky. Juj, to blatenie. Ja by som to tam asi bezhlavo nacápal. Zatiaľ to radšej neskúšam.Re: Nočný život
no dezen sa da kupit aj vypalovany ale stoji to nieco.. ja som nat o nemal tak som si to vyrezal...
no a to uz ani nehovorim ze som si kupil maza... to bude na pár rôčkov
a to blateni som asi aj ja tak robil ako si to ty popisal... ale len na PN.. na krazovi vyzera inač... a aj bude ;)
no a to uz ani nehovorim ze som si kupil maza... to bude na pár rôčkov
a to blateni som asi aj ja tak robil ako si to ty popisal... ale len na PN.. na krazovi vyzera inač... a aj bude ;)ved lepime pre radost 
No hej, vypalovany dezen, ale to už nie je ono. Chýba tam tá radosť z práce. Určite by som si ho nekúpil. Maza som videl na fotkách. To už ani nekomentujem
MAZ
Ešte som nepostavil ani jeden poľský model, ale už sa na to psychicky chystám.
Už som asi v takomto stave:
. Začína pre mňa noc. Lúčim sa, držím palce, dobrú ...
...noc. Dolepenia!
MAZ
Ešte som nepostavil ani jeden poľský model, ale už sa na to psychicky chystám.Už som asi v takomto stave:
. Začína pre mňa noc. Lúčim sa, držím palce, dobrú ...
...noc. Dolepenia!Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest