TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 815 S3 /TomC2/ 1:20
Vidím že už jdeš do finiše jako já ve 3D ale jaksi sem tě předstih ale to neva vím že z papíru je to místy těžší
Rozděláno: TATRA 148 S1
Naprosto excelentní práce. Ta patina vnitřku korby mne dostala do kolen. Model Tatry je prostě úžasný.
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Dokonalý model inak sa to ani nedá popísať to čo tu dokazuješ 
Díky moc.

Tak po skoro dvou letech můžu konečně říct: HOTOVO. Mám z toho opravdu radost, ikdyž bych už něco udělal jinak atd. ale s výsledkem jsem spojen a vše funguje jak má.
Dneska jsem přišel že školy dřív tak jsem to narychlo vyfotil na balkoně.
O víkendu bych to zkusil vyfotit venku hezky v terénu a na lepším místě a podkladu pokud vyjde počasí. 
Fotky:

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 04424#foto
Fotky:

Celá galerie na:http://www.papirove-modely.cz/galerie/i ... 04424#foto
Tak toto je naozaj brutal, gratulujem k dokončeniu krásneho modelu... 
reagujem na Váš inzerát,
mal by som záujem o Vaše vozidlo, odviedli ste perfektú prácu na oprave. Chýbajú mi však nejaké informácie a to rok výroby vozidla a približné informácie čo všetko sa menilo pri GO a počet najazdených km a samozrejmä cena vozidla.
ďakujem
... naozaj neskutočná práca, gratulujem k nádhernému modelu !!!
mal by som záujem o Vaše vozidlo, odviedli ste perfektú prácu na oprave. Chýbajú mi však nejaké informácie a to rok výroby vozidla a približné informácie čo všetko sa menilo pri GO a počet najazdených km a samozrejmä cena vozidla.
ďakujem
... naozaj neskutočná práca, gratulujem k nádhernému modelu !!!
Tak tohle je fakt pecka.Velká gratulace jak za odvahu se do takového modelu pustit,tak za finiš.Fotky mluví samy za sebe.Doufám,že se mi poštěstí ji vidět někde in natura.
Práce zmrvená,ale hezky natřená,ta se vždycky prodá.
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Na stole:BAT-M
Hotovo:TATRA 813 8x8 S1(NL),TATRA 813 8x8 CAS 32,TATRA 815 6x6 SYKO 5M,TATRA 815 AUTODOMÍCHÁVAČ,TATRA 813 TP 4x4
Gratulujem! Vyzerá fantasticky! 
WILLIAMS MARTINI RACING #FM19
234 GP's • 11 WINS • 16 POLES • 41 PODIUMS • 1107 pts
“Skončiť druhý znamená byť prvým z tých, ktorí prehrali.” – Ayrton Senna
234 GP's • 11 WINS • 16 POLES • 41 PODIUMS • 1107 pts
“Skončiť druhý znamená byť prvým z tých, ktorí prehrali.” – Ayrton Senna
vzdávam hold
neskutočná práca ,,, predsa sa ten 2 ročný maratón vyplatil ! 
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser