TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25
Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25 - HOTOVO !
Skutočne Model s velkým M. Dokonalá robota fakt klobúk dole 
Paráda
,congratulation k dokončeniu
Nádherný model,takémuto modelu by som bol aj ja rád,keby bol u mňa na poličke,ale zatiaľ je len v skrini v zošite a aj ten sa nikdy tomuto nevyrovná
Mal by si sa ale čo najskôr pustiť do ďalšieho modelu,lebo budem mať každú nedeľu absťák,že tu nie je žiadny tvoj report zo stavby.... 
Tu sa len ťažko hľadajú slová, ale jedno viem isto, mnohým odľahlo, že si to sem dal pár hodín po polnoci
Gratulujem a teším sa na tvoje nedeľné príspevky z inej stavby, nech už to bude čokoľvek

Gratulujem a teším sa na tvoje nedeľné príspevky z inej stavby, nech už to bude čokoľvek
Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25
BOMBA! Krásny model a tie fotky... jedna z najkrajších (ak nie vôbec najkrajšia) prezentácií hotového modelu, akú som kedy videl. 
Veľká, naozaj veľká gratulácia k dokončeniu... Nádherný model, ťažko sa hľadajú slová...
Gratulujem balu! Co dodat? Radsej nic
Fito ma fakt stastie, ze si to pustil von az prveho. A ta posledna foto - trochu orezat a mas super novy avatar 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Balu, gratulujem Ti k dokončeniu modelu, je to neskutočná nádhera a hlboko sa skláňam pred Tvojim umením. Toto sa snáď už ani nedá nazvať slovom modelárstvo, ale skôr umenie dokonalého stvárnenia reality. 
Gratuluji k fenomenálnímu dílu a děkuji za ten nádherný požitek sledovat Tvou práci a nyní i její finále. Prezentace dokončeného modelu je absolutní bomba a zároveň je tou nejlepší, jakou jsem kdy viděla. Obdivuji a hluboce smekám!
Přeji mnoho radosti a úspěchů v další práci.
Přeji mnoho radosti a úspěchů v další práci.
Doris