Jano
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25
Re: Lokomotiva 555.0 /Angraf + scratch/ 1:25
Milane, až teraz som zistil, že už si dielo dokončil ( hanba mi
). Gratulujem k dokončeniu neskutočného diela. Viac slov nenachádzam.
Jano
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Ach ja som tiež prišiel až teraz na to, normálne keď som pozeral na foto porovnanie tak som nevedel čo je model a čo skutočnosť. prádna robota 
Neuvěřitelné.
Gratuluji k dokonalému modelu.

Hľadám priliehavé, ale nemôžem inak : Brutálne veľa trpezlivej práce, ale ten výsledok berie dych ! Moja srdečná gratulácia je len nosením dreva do lesa.
Laco - BaJ
Laco - BaJ
Gratulujem, krásny model ako skutočná mazutka (teda ešte nie
mazutka keďže je 555.0 a nie 555.3
) Máte môj obdiv, paráda
.
Práve kreslím: Skin M131.101 na M131.1053
Do budúcnosti plánujem nakresliť: ZSSK CARGO 756 v2
Do budúcnosti plánujem nakresliť: ZSSK CARGO 756 v2
Co tu mówić tylko podziwiać piękny model i się uczyć. REWELACJA.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ahojky kamarádi. Po delší odmlce mám chvíli volna, tak jsem nakoukl na forum. Chtěl bych poděkovat za kladné ohlasy a slova chvály, a i moc a moc poděkovat za to, že model byl vybrán do modelu měsíce a jeho foto umístěno do záhlaví fora. Moc si toho vážím a je to pro mne i závazek či výzva u další stavby modelu. 
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
-
royal
Tak co ti mám povídat. Kecli jsme si i s Květkou a Michalem na pr*el.
A držíme palce ať brzy dáš další skvost!
(Láďa Kráťa Doksy)
A držíme palce ať brzy dáš další skvost!
(Láďa Kráťa Doksy)
Model na najvyššej úrovni! Ale je zaujímavé sledovať, ako sa líši tento model je realizovaný jednotlivými stavebníkov ....
pozdrav z Nemecka
pozdrav z Nemecka
Přátelé, dneska jsem měl možnost vidět tento nádherný skvost na vlastní oči, a musím říct, že to byla opravdu naprostá paráda a já byl úplně unešen
.
Tímto bych chtěl Milanu Martincovi poděkovat za fantasticky strávené dnešní odpoledne, když jsem měl kromě úžasných modelů také možnost nahlédnout pod pokličku jeho modelářského umění a také, jakým směrem se jeho další tvorba bude dále ubírat. Nic však prozrazovat nebudu, to nechám na autorovi. Co však můžu říct, je, že se máme na co těšit a že to bude opravdu stát za to
.
Takže ještě jednou díky, hluboce smekám před hotovým výtvorem a pevně držím palce do další tvorby
.
Tímto bych chtěl Milanu Martincovi poděkovat za fantasticky strávené dnešní odpoledne, když jsem měl kromě úžasných modelů také možnost nahlédnout pod pokličku jeho modelářského umění a také, jakým směrem se jeho další tvorba bude dále ubírat. Nic však prozrazovat nebudu, to nechám na autorovi. Co však můžu říct, je, že se máme na co těšit a že to bude opravdu stát za to
Takže ještě jednou díky, hluboce smekám před hotovým výtvorem a pevně držím palce do další tvorby