TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

Jolaus | 47
Name: Martin

Re: Pomoc

Postby Jolaus » 25 Jul 2013 16:39

Ahoj.
Ja som to riešil pred rokom a vyhralo ADLO. Desať bezpečnostných bodov, bezpečnostný zámok od nich za 250€ bola podmienka, z vonku nehorľavé. Spolu aj z montážou okolo 1200€ a som nad mieru spokojný. Sherlok by ma vyšiel podstatne drahšie a neverím že by boli lepší. Mám pocit že pri dverách Sherlok sa už zbytočne platí za značku, keď sa im kvalitou už dávno vyrovnalo ADLO.
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 25 Jul 2013 16:57

aj adlo sa mi zdá "predražené" kôli značke, tie od Spartanu sú v trojke bezpečnosti (adlo 2 trieda), 10 bodové ( 6 aktívnych čapov, 4 pevné ) vložka dokonca v 4 triede, kovanie v 3 triede, tepelná a zvuková izolácia, takže neviem

a čo som sa dočítal na nete, tak pokiaľ majú certifikát o bezpečnosti v danej kategórii, tak by mali spĺňať podmienky BEZ ohľadu na značku. A nikde som sa nedočítal že PREČO práve kúpiť Adlo alebo Sherlock, či kôli materiálu alebo kôli čomu, ani na predajni nevedia povedať že prečo mám kúpiť práve ICH dvere :wink:
Armin is the best

atlon | 48
Pán laserov
Name: attila

Postby atlon » 25 Jul 2013 17:03

a to sa mi zdá dosť čudné keď mi nevedia dať presvedčivý argument prečo by som si mal kúpiť dvere skoro dvojnásobne drahšie ako u konkurencie :haha:

ja som vedel povedať prečo si treba kúpiť drahší model TV a nie lacnejší, alebo naopak :P
Armin is the best

samo | 31
Name: Samo

Boje na Hrone, večerný odvoz

Postby samo » 26 Jul 2013 17:25

Nenašiel by sa niekto, kto ide zajtra do Starého Tekova na Boje na Hrone a vracia sa cez Levice až večer po koncerte Horkýže Slíže a ostatných kapiel? Prinajhoršom si urobím peší nočný výlet cez pole do Levíc, ale možno by mi stačil ten, čo absolvujem cestou tam poobede...

Rado T | 28
Name: Radovan

Postby Rado T » 28 Jul 2013 16:00

nevie náhodou niekto či sa ešte dá zohnať veľká kniha vystrihovačiek od Vyškovského?
Čo ťa nezabije, to sa ťa pokúsi zabiť znova.

papierovy zralok | --
Name: Michal

Postby papierovy zralok » 28 Jul 2013 17:40

U "znamych" predajcov ako Martinus alebo Gorila je vsetko vypredane. Jedine, ze by si mal stastie a narazil niekde na ojedinely kus.
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 28 Jul 2013 17:51

to je čo, MPR? možno ešte v čechách by sa dalo
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

trdlo | --

Postby trdlo » 12 Aug 2013 13:47

k tym dveram tak mimochodom nie je lepsi pes alebo popripade zurivy kocur trhac ?

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 16 Aug 2013 20:56

aké rozmery/počet dosiek a vzdialenosť medzi nimi máva selénový usmerňovač, alebo to je "jedno", teda podľa potreby?
(mám 40×40mm, vzdialenosť 5mm, počet dosiek 24)

pekný článok, ako si v 50-tych rokoch chalani stavali vlastný magnetofón

http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=5847
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Brzdič | 40
2K+
Name: Ondra

Postby Brzdič » 17 Aug 2013 14:32

Ahoj borci, potřebuju poradit.

Potřeboval bych nějaký přehrávač na PC který si poradí s formáty jako, mp4, mkv, mkr, atd. Normálně používám starý BSplayer který bezproblémově přehrával avi soubory, ale ty pomalu a jistě mizí a nic jiného nepobere. Navíc to musí umět pracovat s titulkama a mělo by to být česky. :haha:

Koukal jsem na pár přehrávačů, ale úplně to na mě neudělalo dojem, chci aby to přehrávalo filmy a fungovalo to, nic jiného to umět nemusí. :)

Return to “Rest room // Rest Room”