Ahoj.
Ja som to riešil pred rokom a vyhralo ADLO. Desať bezpečnostných bodov, bezpečnostný zámok od nich za 250€ bola podmienka, z vonku nehorľavé. Spolu aj z montážou okolo 1200€ a som nad mieru spokojný. Sherlok by ma vyšiel podstatne drahšie a neverím že by boli lepší. Mám pocit že pri dverách Sherlok sa už zbytočne platí za značku, keď sa im kvalitou už dávno vyrovnalo ADLO.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
Re: Pomoc
aj adlo sa mi zdá "predražené" kôli značke, tie od Spartanu sú v trojke bezpečnosti (adlo 2 trieda), 10 bodové ( 6 aktívnych čapov, 4 pevné ) vložka dokonca v 4 triede, kovanie v 3 triede, tepelná a zvuková izolácia, takže neviem
a čo som sa dočítal na nete, tak pokiaľ majú certifikát o bezpečnosti v danej kategórii, tak by mali spĺňať podmienky BEZ ohľadu na značku. A nikde som sa nedočítal že PREČO práve kúpiť Adlo alebo Sherlock, či kôli materiálu alebo kôli čomu, ani na predajni nevedia povedať že prečo mám kúpiť práve ICH dvere
a čo som sa dočítal na nete, tak pokiaľ majú certifikát o bezpečnosti v danej kategórii, tak by mali spĺňať podmienky BEZ ohľadu na značku. A nikde som sa nedočítal že PREČO práve kúpiť Adlo alebo Sherlock, či kôli materiálu alebo kôli čomu, ani na predajni nevedia povedať že prečo mám kúpiť práve ICH dvere
Armin is the best
a to sa mi zdá dosť čudné keď mi nevedia dať presvedčivý argument prečo by som si mal kúpiť dvere skoro dvojnásobne drahšie ako u konkurencie 
ja som vedel povedať prečo si treba kúpiť drahší model TV a nie lacnejší, alebo naopak
ja som vedel povedať prečo si treba kúpiť drahší model TV a nie lacnejší, alebo naopak
Armin is the best
Boje na Hrone, večerný odvoz
Nenašiel by sa niekto, kto ide zajtra do Starého Tekova na Boje na Hrone a vracia sa cez Levice až večer po koncerte Horkýže Slíže a ostatných kapiel? Prinajhoršom si urobím peší nočný výlet cez pole do Levíc, ale možno by mi stačil ten, čo absolvujem cestou tam poobede...
-
papierovy zralok | --
- Name: Michal
U "znamych" predajcov ako Martinus alebo Gorila je vsetko vypredane. Jedine, ze by si mal stastie a narazil niekde na ojedinely kus.
Zaciatocnik, vdacny za kazdu radu.
to je čo, MPR? možno ešte v čechách by sa dalo
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
aké rozmery/počet dosiek a vzdialenosť medzi nimi máva selénový usmerňovač, alebo to je "jedno", teda podľa potreby?
(mám 40×40mm, vzdialenosť 5mm, počet dosiek 24)
pekný článok, ako si v 50-tych rokoch chalani stavali vlastný magnetofón
http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=5847
(mám 40×40mm, vzdialenosť 5mm, počet dosiek 24)
pekný článok, ako si v 50-tych rokoch chalani stavali vlastný magnetofón
http://www.offroad-rc.info/WordPress/?page_id=5847
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ahoj borci, potřebuju poradit.
Potřeboval bych nějaký přehrávač na PC který si poradí s formáty jako, mp4, mkv, mkr, atd. Normálně používám starý BSplayer který bezproblémově přehrával avi soubory, ale ty pomalu a jistě mizí a nic jiného nepobere. Navíc to musí umět pracovat s titulkama a mělo by to být česky.
Koukal jsem na pár přehrávačů, ale úplně to na mě neudělalo dojem, chci aby to přehrávalo filmy a fungovalo to, nic jiného to umět nemusí.
Potřeboval bych nějaký přehrávač na PC který si poradí s formáty jako, mp4, mkv, mkr, atd. Normálně používám starý BSplayer který bezproblémově přehrával avi soubory, ale ty pomalu a jistě mizí a nic jiného nepobere. Navíc to musí umět pracovat s titulkama a mělo by to být česky.
Koukal jsem na pár přehrávačů, ale úplně to na mě neudělalo dojem, chci aby to přehrávalo filmy a fungovalo to, nic jiného to umět nemusí.