TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Stretko LV
Re: Stretko LV
Čaute, tento víkend určite na juh nepôjdem.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
To je skoda, kazdopadne daj vediet ked sa chystas, potom sa dohodneme nejaky dalsi termin 
- iconmaster | 38
- Last man standing
Ak nezaspim, posnazim sa 
A co ostatni? Miso nedojde? A pre Peta1972: v Plastovciach maju aj pizzu Quattro formaggi
A co ostatni? Miso nedojde? A pre Peta1972: v Plastovciach maju aj pizzu Quattro formaggi
- Blackangel | --
- Name: Michal
No ja to musim na poslednu chvilu zrusit.. nebude sa mi dat prist sorry
Mozno keby to je neskor o cca 6tej 7dmej to skor ale takto poobede hned nemozem...
Mozno keby to je neskor o cca 6tej 7dmej to skor ale takto poobede hned nemozem...
- iconmaster | 38
- Last man standing
Takze nakoniec sme na stretku boli traja (Petopato, Pisho66 a ja). Zase sme hovorili skor o autach ako o modeloch, ale nejaka rec padla aj o nasom konicku. Doniesol som kabinu tahaca a Mato 2 paradne trafaky.
Petopato navrhol zaujimavu myslienku, ze dalsie stretko by sme mohli absolvovat niekde v prirode, kde by sme mohli opekat. Co vy na to? Ak poznate nejake dobre miesto, idealne pri vode, v ramci okresu, tak navrhnite! Predpokladany termin dalsieho stretka cca. o mesiac.
Petopato navrhol zaujimavu myslienku, ze dalsie stretko by sme mohli absolvovat niekde v prirode, kde by sme mohli opekat. Co vy na to? Ak poznate nejake dobre miesto, idealne pri vode, v ramci okresu, tak navrhnite! Predpokladany termin dalsieho stretka cca. o mesiac.
Dnes som bol pozrieť jedno miesto, kde by sa dal zorganizovať piknik. Iconmaster má nejaké vybavovačky v Šahách v sobotu, takže stretko bude aj pri nepriazni počasia, ale miesto potom upresníme. Malo by to byť tu : http://www.panoramio.com/photo/69774104
Last edited by petopato on 15 Aug 2013 16:17, edited 1 time in total.
- Blackangel | --
- Name: Michal
Noo tak vyzera to tak ze ak budete tak bezomna... 
vsetky vikendy az do polovice septembra mam obsadene
Ak by sa mi nieco uvolnilo tak sa urcite ozvem...
vsetky vikendy az do polovice septembra mam obsadene
Ak by sa mi nieco uvolnilo tak sa urcite ozvem...
- iconmaster | 38
- Last man standing
Sice bolo to dalsie skromne stretko, co sa tyka poctu zucastnenych, no aspon sme si otestovali spominane miesto pri jazierku. Musim povedat ze je to celkom ina dimenzia LV stretka, fakt prijemne a kludne miestecko na opekanie a pokec. Boli sme len traja - Petopato, Petopato Jr.#2 - alias Pato a ja. Pan kvetinar myslel na vsetko, tak sme si upiekli fajnove klobasky a potom sme mali este aj kotlikovu turecku kavu
Spolocnost nam robili nejake vtaky, rybicky aj zaby. Ako vidiet na prvej fotke v druhom riadku, Peto sa aj okupal
Takze nejake nie prilis podarene zabery:

+ panorama zeleneho jazierka:

Hadam to este zopakujeme!
+ panorama zeleneho jazierka:
Hadam to este zopakujeme!