TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
TATRA 148 S1 /Ripper Works + beta/ 1:32
Moderator: iconmaster
Re: TATRA 148 S1 /Ripper Works + beta/ 1:32
Už sú odstránené 
mato_kolo : dlho sa neohreje asi u nikoho 
Kráááááásna čistá stavba
Dlho som čakal na tento model. Ako to bude možné hneď kupujem! 
Na stole: Tatra UDS 110a
Hotovo: Tatra 815 UDS 114,Tatra 815 AD-28, Liaz 150.261.
Hotovo: Tatra 815 UDS 114,Tatra 815 AD-28, Liaz 150.261.
- mato_kolo | 43
- Name: martin kolodzejcik
Ja ak sa Zollo nenahneva sem pridam par fotiek originalu ktore mi vyplul ujo gogeľ:
Moja otazka je, ze na skoro vsetkych obrazkoch kde je vidno zadnu cast, vidno nad zadnym naraznikom tiez take plachty ci ako to nazvat, je to vo vystrihovacke tiez aspon ako volitelna cast?
Moja otazka je, ze na skoro vsetkych obrazkoch kde je vidno zadnu cast, vidno nad zadnym naraznikom tiez take plachty ci ako to nazvat, je to vo vystrihovacke tiez aspon ako volitelna cast?
Práve na stole - P50, uz hotovo - Galéria Mato kolo
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Colossians 3:23-24 Whatever my hands find to do, I work at it with all my heart, as working for the Lord, Jesus Christ...
Tiež som si všimol, že tam chýbajú zadné zásterky.... tá ich vrchná časť je jedným koncom pripojená k vyklápacej korbe, druhým k nárazníku (ďalej cez neho pokračuje až dole). Takže z papiera by to nešlo, musí to byť pohyblivé, teda pružné skôr
. Ale ja zásterky vždy robím z tenkej gumy, takže by som si to dorobil tak či tak sám 
Live hard, ride easy.
Suhlas so Zollom, Ripperov model stvarnuje prvu verziu T148 T1-S1, takze rozdielov oproti Matovym fotkamje tam dost 
Tiez sa uz tesim na model
(Uz si na to len najst dostatok casu
)
Tiez sa uz tesim na model
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
mne sa zdá že na T1 je aj ina kabina a kapota , ja tam vidim odlišnosti , mne osobne sa viac páči T2 . ale RW to zvladlo dosť slušne