TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: Úlovky techniky (nejen) na Mladoboleslavsku

Postby toudi_sk » 11 Aug 2013 19:53

tak pofotil som s biedou (kým sme čakali na stôl a potom začalo pršať ... mno, búrka jaxviň) Zetor 15, Zetor 25A, Zetor 3011
a Lanz Bulldog, to bol riadne veľký traktor a jaký luxusný, neskôr nahrám fotky do podkladov a výstava je trvalá,
takže každý môže fotiť, čo hrdlo ráči
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

maťko85 | 40
Name: Martin Hašlar

Postby maťko85 » 17 Aug 2013 10:14

Pár fotek z dálnice za uplynulých čtrnáct dní:

A pár krapet větších souprav:

A po cestě na svoji pozorovatelnu jsem ještě udělal pár snímků kombajnu Massey Fergusson v akci a traktoru Case s vlekem:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 31 Aug 2013 10:45

1) Tento týden v úterý se mi v práci čistě náhodou povedlo nafotit tyto soupravy, které sem přijely z Německa. Byly celkem tři, ale protože dvě z nich byly úplně stejné, nafotil jsem jen jednu z nich:

2) Jako vždy, fotky úlovků z dálnice:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 14 Sep 2013 10:39

1) Tento nakladač, který vlastní městská firma Compag, stál přímo před naším domem:

2) Fotky trucků z dálnice:

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 06 Oct 2013 20:03

1)Tento týden se mi při cestě z práce povedlo nafotit hned dvě soupravy s podvalníky.
1a - souprava Mercedes Actros 6x4/2 MP2 + návěs Goldhofer:

1b - Renault Premium 4x2 + návěs Nooteboom + finišer jako náklad:

Jinak šofér toho Renaultu je prvním, komu to moc nevonělo, že jsem si dovolil fotit jeho soupravu :bad smile: .
2) Další série souprav nafocená na dálnici:

Jinak, protože u nás v práci byla výroba stažena na jednu (ranní) směnu a jsem jeden z těch, kteří (naštěstí) zůstali, tak mě v tomto roce čeká už jen pár výprav. Vidím to tak do konce října, možná ještě kousek v listopadu. Pak až příští rok, cca březen.

Burton | --

Postby Burton » 14 Oct 2013 20:32

Vcera som sa citil ako kapitalista: pozeral som sa asi 2 hodiny na inych ako makaju... :)

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 20 Oct 2013 22:43

Zajímavý stroj na pokládání kolejnic :victory: , něco podobného jsem viděl u nás, když se zahlubovala Slovanka, akorát to bylo zapřáhnuto za Tatru 815.
Jinak cestou z Nitry jsme se s Milanem zastavili na jedné pumpě před Brnem, a zrovna tam před námi přijela tato souprava:

Jen mě naštvalo, že se musel vecpat zrovna mezi tu Scanii a budovu. Jako kdyby tušil, že si jej budu chtít odfotit :scorn: .

sako1 | 48
Name: Miro

Postby sako1 » 21 Oct 2013 12:29

Neviem, čo pridávam na správne miesto, ale lepšie som nenašiel...
Úlovok techniky (alebo aj námet na patinu :P ) na Chopku:

m.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Oct 2013 12:30

krása
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

maťko85 | 40

Postby maťko85 » 02 Nov 2013 22:11

1) Tento týden se mi při cestě z práce podařilo udělat pár fotek nejnovějšího modelu Mercedes Actros. Naštěstí ten tahač měl masku a nárazník barvu kabiny místo obyčejného nevzhledného plastování, a navíc v dvojbarevné kombinaci :P . Přesto bych rád znal váš názor - líbil by se vám tenhle model? Já bych si jej nepořídil, ale kdyby mi jej někdo nabídl, rozhodně bych neodmítl. Zde fotky:

2) Pro letošní rok poslední úlovky z dálnice. Na prvních dvou fotkách je možno vidět, jak to vypadá, když na dálnici dojde k bouračce :beat plaster: .

3) Kvůli této soupravě, která měla zastávku na nedaleké pumpě, jsem si pořádně zmazal kalhoty a bundu (a to nemluvím o botách, když jsem se brodil blátem v poli). Fotky nejsou nic extra, šofér si nevybral zrovna vhodné místo k parkování.

4) Pár fotek nejnovějšího modelu Volva rovněž z dálnice.

Return to “Zaujímavosti // Watch this!”