Motory sa dali urobit aj lepsie Peto
Takze motory mam oba zapojene
A teraz treba to stado koni zavriet do klietky. Konecne diely, pri ktorych je aj vidiet po praci nejaky postup
... tento Turbotwin je nadherny v akejkolvek faze rozpracovanosti
... ale Tvoj vysledot teda zatial stoji za to , vyborna praca Dody
... ak planujes ucast na vystave v Nr , co dufam , tak to zober aj keby to nebolo dokoncene , hm ?
Dakujem Robo. Pokial nenastane nejaka nepredvidana situacia, mal by som prist aj s dokoncenym Twinom. Ale zoberem aj rozrobeny
Upravil som hlavne svetla v narazniku. Daf ma velmi dobru texturu svetiel a chcel som ju vyuzit, tak som svetla vytlacil na foliu. Cakal som ze bude textura viditelna viac, na zivo je viditelna viac ako na fotke.
Tie svetla sa mi pacia, vratane smeroviek. Ale trosku som nepochopil ich vyrobu, preto sa spytam: su komplet vtlacene na foliu, alebo su z casti 3D? Mohol by si na buducom modeli vyskusat vyrobit 3D parabolu, je to prplacka a chce to trosku experimentovat ale podla mna sa to oplati.
Kazdopadne Twin pekne rastie, sledujem a snad v Nitre ho mozem kuknut aj nazivo
Na foliu je vytlacena len textura svetla z modelu, parabola za nou je. Povodne som tam chcel dat len tu hranatu, ale potom som ju zmastil v 3D, ta vyzera podstatne lepsie
Takto je uz jasne, lebo podla tej fotky to vyzeralo byt prilis realisticky vnutrajsok. Mne sa osvedcilo paraboly vytvarovat z hrubsieho alobalu tak, ze vatovou tycinkou alebo nejakym mensim gulatym (resp. pologulatym) predmetom tvarujem priamo v "krabicke" svetlometu.