Jano
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Čo ma teší...
Re: Čo ma teší...
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Vidim, ze ti ta architektura ide podobne dobre ako plachetnice 
Zraz Tatier 613 v Koprivnici, trva sice uz od stvrtka do zajtra, ale ja (s dvoma dalsimi veteranistami) som tam bol len dnes...
Prehanali sme sa po okruhu na Polygone, odviezli nas aj v novej sklopke 8x8 (predvadzali aj 6x6, ale osemkolka je osemkolka), obzreli sme si testovanu dakarku a v podnikovom muzeu som si kupil par samolepiek a klucenku na skraslenie mojej tatry
Bolo tam spolu 33 osobnych tatroviek, z toho jedna T603, tri chromky, dva modely 95, dve T700 (1 aj 2), jeden special, niekolko longov a hlavne same T613-3 a niekolko T613-4 a prisla sa ukazat aj podnikova sanitka - posledna T613 SV (v sanitnej verzii), ktora je este v cinnej sluzbe.
Hanbu som si so svojou tatrou nespravil, takze bolo tam uplne uzasne
Prehanali sme sa po okruhu na Polygone, odviezli nas aj v novej sklopke 8x8 (predvadzali aj 6x6, ale osemkolka je osemkolka), obzreli sme si testovanu dakarku a v podnikovom muzeu som si kupil par samolepiek a klucenku na skraslenie mojej tatry
Bolo tam spolu 33 osobnych tatroviek, z toho jedna T603, tri chromky, dva modely 95, dve T700 (1 aj 2), jeden special, niekolko longov a hlavne same T613-3 a niekolko T613-4 a prisla sa ukazat aj podnikova sanitka - posledna T613 SV (v sanitnej verzii), ktora je este v cinnej sluzbe.
Hanbu som si so svojou tatrou nespravil, takze bolo tam uplne uzasne
Lepim preto, ze ma to bavi, tak ako ma to bavi a to, co sa mi paci.
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Normálne je vlastnit (viac) originál(ov).
Jozef, mohol by si aj dáke fotky priložiť. 
Teší ma nový prírastok modelárskeho nádobíčka, v súčasnosti takmer nezohnateľný na Slovensku, s výnimkou jedného obchodíku v Blave

Rozpracované: Ferrari F2004
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Uvažujem o ňom aj ja, len tá cena. 
Presne ako vravi Scary je to na aplikovanie statickej travy. Cena, no hmm tak tu som musel ozeliet a ist do toho s rizikom ale po prvom pouziti sa vsetky obavy rozplynuli, je to parada. Zatial to mam vyskusane len na vlaknach s dlzkou 2mm ale lepsie to bude s vlaknami o dlzke aspon 5 mm. Efekt stojacej travy je super
Eduardo, ak by si si to chcel omrknut pripadne vyskusat neni problem, mozem ti ho poziciat ak by si potreboval.
Prikladam aj nejake videjko ale da sa ich najst viacej :
http://www.youtube.com/watch?v=au5G6A228NI
Eduardo, ak by si si to chcel omrknut pripadne vyskusat neni problem, mozem ti ho poziciat ak by si potreboval.
Prikladam aj nejake videjko ale da sa ich najst viacej :
http://www.youtube.com/watch?v=au5G6A228NI
Rozpracované: Ferrari F2004
Ďíky Maťo, kamarát ho má tiež a už sme ho aj vysúšali. Efekt trávy je naozaj parádny a plikácia veľmi jednoduchá, ale nakoľko mám v pláne stavbu H0-kového koľajiska, tak vzhľadom na dlhodobejšie používanie budem potrebovať mať svoj. 
Niekde som vyčítal že sa to dá vyrobiť aj s elektrickej lapačky na muchy.
Niekde som vyčítal že sa to dá vyrobiť aj s elektrickej lapačky na muchy.